NFL Magasinet

Mark Davis' helt egen trykkoger

Raiders har draftet interessan­te spillere, primaert fordi man havde tre valg i 1. runde efter afskeden med Khalil Mack og Amari Cooper i 2018. Med Antonio Brown, en ny GM og en tur i Hard Knocks i august forud for naeste års flytning til Las Vegas laegger

-

" Det er jo bare den perfekte mulighed for at vise, hvem vi i virkelighe­den er.”

Linebacker Tahir Whitehead slog den positive tone an, da Nfl-magasinet i sommer mødte Raiders-spilleren i London og skulle høre naermere til turen i Hard Knocks.

Han kunne dårligt nok gøre andet, men selvom der er visse positive tegn hos Raiders at tage med sig, kan 2019 meget vel vise sig at vaere lige så svaert for Raider Nation, som 4-12-saesonen i 2018 var det.

Ejer Mark Davis lagde ud med at gå tilbage til den amerikansk­e medieverde­n til sin naeste store ansaettels­e, Mike Mayock, der var en respektere­t draft-analytiker for Nfl.com men alligevel noget af et wild card med tanke på, hvor mange dygtige mennesker, der arbejder i NFL og college.

Eller var det i virkelighe­den Jon Gruden, der ville have en af sine kammerater til Raiders? Mike Mayock understreg­ede allerede ved sin ansaettels­e, at han ville lytte rigtig meget til Gruden, og her i År 2 af Gruden 10-årige Raiders-kontrakt kan vi roligt gå ud fra, at han har bukserne på.

Man må give Mark Davis og Raiders, at de ikke skjuler sig. Rams' sidste saeson i St. Louis før flytningen til Los Angeles var alt andet end mindevaerd­ig, det samme gaelder Chargers' langtrukne, bitre farvel til San Diego.

Nu er det Raiders' tur til at flytte fra Coliseum, Al Davis, Oakland og ikke mindst fansene gjorde til et af de mest sjaelfulde stadions i

NFL, til fordel for et stadion i Las Vegas, hvor man levende kan forestille sig et vaeld af casino-gaester, turister og en blanding af college-fyre og polteraben­der på laegterne.

Antonio Brown er en helt fantastisk signing, Trent Brown er endnu en spektakula­er spiller, der giver Raiders en på papiret misundelse­svaerdig offensiv linje, uanset hvor porøs, den var i 2018.

Men det defense...

Raiders' secondary er rimelig, linebacker-gruppen er til at leve med, hvis Vontaze Burfict finder det spil frem, der gjorde ham så lovende i de første år i Cincinnati, men den defensive linje og Gruden/mayocks forvaltnin­g af den giver simpelthen ikke mening.

Clelin Ferrell er en habil defensive end men ligner et reach, og hvem har Raiders ellers? Ikke rigtig nogen, med mindre der sker nogle markante udviklings­spring.

"Offense sells tickets", og sådan nogle skal Raiders saelge mange af i Las Vegas. Men det er ikke forklaring nok til at stille med et defense, som igen i år ligner et saet cementsko på et haederligt offense.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark