NFL Magasinet

En kronisk syg patient

At 28 spillere røg på injured reserve i 2018 er et symptom på et større problem for Washington Redskins, der konstant finder nye måder at spaende ben for sig selv på.

-

Det var svaert ikke at føle med Alex Smith, da han i november mod Houston Texans på et sack kom så alvorligt til skade, at det er yderst tvivlsomt, om quarterbac­ken kommer til at spille igen. Og med Washington Redskinsfa­nsene, der efter Smiths skade måtte se endnu en saeson gå op i røg.

Da Smith kom til klubben før saesonen, kaldte traener Jay Gruden ham for den manglende brik, der ville gøre Redskins i stand til igen at kaempe med om slutspilsb­illetterne. Med seks sejre i de første ni kampe og en førsteplad­s i NFC East så han ud til at få ret i den forudsigel­se. Sådan gik det ikke. Slet ikke. For Smith var ikke den eneste, der blev ramt af en skade. Hans afløser Colt Mccoy holdt kun i to kampe, inden han blev skadet. Derfor måtte Redskins spille med først Mark Sanchez og til sidst Josh Johnson, som ikke havde spillet en kamp siden 2011. Redskins endte med at tabe seks af de sidste syv kampe i saesonen og missede slutspille­t for tredje år i traek.

I alt 28 spillere sluttede saesonen på injured reserve, hvilket var flest af alle i ligaen. I de seneste fire saesoner har kun New Orleans Saints haft flere spillere på IR end Redskins’ 85. Og nu viser det sig, at Redskins’ behandling af skaderne kan have vaeret mangelfuld og dermed kostet spillerne laengere pauser og holdet dyrebare nederlag.

Trent Williams, der er holdets bedste spiller og blandt NFL’S fem bedste venstre tackles, naegter at spille for Redskins og har bedt om at blive tradet. Ikke fordi han vil have mere i løn, men fordi han er rødglødend­e over klubbens håndtering af fundet af en godartet svulst på sit hoved. Derudover har Redskins i sin iver efter at få Mccoy hurtigt tilbage på banen, mishåndter­et hans skade i en grad, så han stadig, ni måneder senere, ikke er clearet til at spille. Det er running back Derrius Guice heller ikke, selv om det er over et år siden, han rev korsbåndet over.

Anklagen mod den medicinske og fysiske stab bidrager til billedet af Redskins som en kronisk syg patient. Intet hold har de seneste mange år udvist så dårlig dømmekraft som Redskins under ejer Dan Snyder. Lige fra blockbuste­r-handlen med St. Louis Rams for at vaelge floppet Robert Griffin III i 2012 til beslutning­en om at give Alex Smith en stor kontrakt, som betyder, at Redskins haenger på at betale ham 71 millioner dollar, uanset om han spiller eller ej.

Alt dette gør, at denne saeson heller ikke ligner en, hvor Redskins kan gøre sig gaeldende. Af samme årsag er Jay Gruden bookmakern­es favorit til at blive den første traener til at modtage en fyreseddel. En fyring af Gruden vil dog ikke vaere nok til at kurere Redskins.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark