NFL Magasinet

Kan laerlingen kopiere sin mester?

-

Lions oplevede ikke den forvandlin­g, de havde håbet på i 2018 efter ansaettels­en af ekspatriot­en og det defensive mastermind Matt Patricia. Men med endnu en offseason i bogen og tilføjelse­n af en raekke defensive profiler, er det måske i år vi får svaret på, om det kan lykkes at kopiere Belichicks opskrift på succes.

Patricia prøver i disse år, hvad mange før har prøvet: at kopiere ”The Patriots Way”. På naer Bill O’brien i Texans, har ingen tidligere Belichick-assistent haft synderlig stor succes uden for New England. Skal Patricias første år som Lions HC vaere nogen form for indikation på om hans projekt lykkes, ser det heller ikke lyst ud. En 6-10 saeson blev det til, forsvaret var ligaens naestdårli­gste mod kastet, og offensivt gik det gevaldigt ned af bakke, efter man valgte at trade WR Golden Tate midtvejs i saesonen. Efter Tates afgang kastede QB Matthew Stafford blot 7 TDS i de sidste 9 kampe, mod 14 i de første 7. Men Patricia har nu haft endnu en offseason til at saette sit praeg, og har i DT Mike Daniels og den tidligere Patriot DE Trey Flowers fået tilføjet to markante forstaerkn­inger til den defensive front, som også taeller Da’shawn Hand, A’shawn Robinson og Damon ”Snacks” Harrison. En D-line der nu må vaere at betragte blandt de bedste i ligaen. Kan Patricia også forbedre opdaekning­sforsvaret og forløse noget af potentiale­t i unge talenter som LB Jarrad Davis, CB Jalen Tabor og S Tracy Walker, så kan Lions’ forsvar meget vel tage et stort spring op i statistikk­erne.

Spaendende bliver det også at se, hvilket angreb ny OC Darrell Bevell vil skabe i Detroit. Spiller Bevell, som han gjorde i Seattle, kan vi forvente at se Lions løbe bolden meget mere med runningbac­k-duoen Kerryon Johnson og C.J. Anderson. Med Danny Amendola og T.J. Hockenson som receivere på korte kast, kan Stafford måske alligevel sammensaet­te en god saeson, uanset hvordan en svag O-line praesterer. Vågner O-linen mod forventnin­g op til dåd, kan de dybe trusler i Kenny Golladay og Marvin Jones også komme i spil.

Med tanke på styrken af divisionen, bliver det efter alt at dømme heller ikke i år, at Lions vinder deres første NFC North-titel. Men vi får formentlig staerke indikation­er på, om Patricias Patriots-projekt i Detroit har en fremtid eller ej.

 ?? FOTO: TRASK SMITH / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: TRASK SMITH / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark