NFL Magasinet

Har Arians flere hvide kaniner i hatten?

Bruce Arians er på en opgave af de helt store i Tampa Bay, der er et af de mest tabende hold i ligaen siden 2002-triumfen i Super Bowl.

-

Den forhenvaer­ende Raider og Buccaneer Jon Gruden lod sig lokke vaek fra kommentato­rjobbet for en tiårig kontrakt med Oakland Raiders, mens folk som den tidligere Buc Tony Dungy og Steelers' HC gennem 14 år Bill Cowher aldrig vendte tilbage, selvom adskillige franchises lokkede med store kontrakter. Så hvad var det, der fik velrenomme­rede Bruce Arians til at droppe pensionist-tilvaerels­en som ekspertkom­mentator på CBS efter kun et enkelt år?

Med et glimt i øjet kunne man sige, at Arians bogstaveli­g talt ikke er langt fra den beskyttede rigmands-tilvaerels­e med alle de hundedyre, velplejede gated communitie­s, der ligger strøet langs Floridas vestkyst nord og syd for i øvrigt skønne Tampa-saint-petersburg.

Men jobbet på 1. Buccaneer Place tegner alt andet end afslappend­e.

Jameis Winston er i et contract year og er på ingen måde sikker på en forlaengel­se. Med Tua Tagovailoa, Justin Herbert og Jake Fromm som tre meget lovende quarterbac­k-prospects kunne man endda få tanken, at Arians og Licht efter en dårlig saesonstar­t sagtens kunne finde på at baenke Winston i november og december og lade Blaine Gabbert styre resten af vejen til et top pick i 2020-draften i Las Vegas.

Det kan Arians og Licht dog ikke tillade sig fra start efter at have investeret paent i free agency, herunder 9,25 millioner dollar i Ndamukong Suh, som Bucs jo bare kunne have puttet i sparegrise­n til 2020 i stedet for at reinvester­e dem efter at have cuttet samlingspu­nktet Gerald Mccoy.

Tampas skill players med navne som Mike Evans, Chris Godwin, O.J. Howard og Cameron Brate er da også alt for gode til, at 2019 bare skal opgives.

5125 yards kastede Ryan Fitzpatric­k og Jameis Winston for i 2018, men Winstons 19-14 Td/intercepti­on-rate siger også noget om, hvor langt op, der er for quarterbac­ken, der ikke rigtig gjorde fremskridt i Dirk Koetters tre saesoner.

Bucs optraeder på nogle amerikansk­e eksperters sleeper-liste, ikke mindst på grund af Arians og de mange point, Tampa Bay scorer, hvis den offensive linje og Jameis Winston servicerer holdets pass catchers nogenlunde. Her skal Winston også forbedre sig efter at have vaeret en af de mest unøjagtige i NFL på de dybe kast i 2018. Men hvis Arians og Licht i det stille har øje for 2020-draften og Winston igen kommer dårligt fra land (han var i karantaene de første tre kampe i sidste saeson), kan 2019 hurtigt blive endnu et tabt år.

 ?? FOTO: JOHN G. MABANGLO / RITZAU SCANPIX ??
FOTO: JOHN G. MABANGLO / RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark