NFL Magasinet

FEM FORUDSIGEL­SER OM DEN NYE SAESON

-

Hypen omkring Cleveland Browns er stor, og det forstår man godt efter betydelig fremgang i anden halvdel af 2018-saesonen og en vild offseason. GM John Dorsey betalte med 17. valget i første runde af årets draft, et tredjerund­e-valg og safety Jabrill Peppers for at få Odell Beckham fra New York Giants, og med Beckham på holdet får Browns et af ligaens bedste angreb med ekstra plads til RB Nick Chubb og slot receiveren Jarvis Landry, hvis en noget tvivlsom offensiv linje ikke koster Baker Mayfield og Chubb for mange taesk.

Det angreb har gjort Cleveland favorit til at vinde AFC North med Ravens og Steelers lige i haelene. Håbet er, at nye folk fundet i free agency og tre rookies kan løfte et forsvar, der i tilladte yards var rangeret som nummer 30 i sidste saeson. Det skal nok blive bedre i år, og Kansas City var sidste år levende bevis på, at man kan nå langt i slutspille­t selv med et hullet forsvar.

Browns har en haederlig chance for at nå playoffs, selvom det bliver i skarp duel med et spaendende Ravens-hold og Steelers, der ikke laengere kan bebrejde Le'veon Bell og Antonio Brown for alverdens ulykker og derfor skal praestere i år. Men jeg har stadig ikke fantasi til, at Browns' saeson varer laengere end til Wild card- eller Divisional-runderne. Konkurrenc­en er for hård i toppen af NFL, og dette Browns-hold står til at vaere endnu bedre i 2020 og 2021.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark