Premier League Magasinet

HVEM VILLE VI HAVE SOM BOSSER

MANAGERPOS­TERNE

- TEKST: REDAKTIONE­N

Nogle gange kan det også blive for paent i de milliardfo­rretninger, Premier League-klubberne har udviklet sig til. Premier League-magasinet har taget et kig på, hvem vi ville placere som managere i de 20 klubber for at saette lidt ekstra fut i tingene.

CHELSEA – JOSÉ MOURINHO

3. gang er lykkens gang, siger man i Chukotka, den fjerntligg­ende provins i Sibirien graensende over mod Alaska, hvor Roman Abramovitj var guvernør (det passer ikke, der er naesten ingen mennesker til at sige noget i Chukotka).

SOUTHAMPTO­N – MATTHEW LE TISSIER

En mand fra en aera, hvor Southampto­n ikke solgte deres bedste spillere, navnlig Matthew Le Tissier.

LIVERPOOL – RYAN GIGGS

Fordi det kraever en United-mand at laere Liverpool at vinde mesterskab­er igen.

MANCHESTER UNITED – ROY KEANE

Fordi det kraever en United-mand at laere Manchester United at vinde mesterskab­er igen.

MANCHESTER CITY – JOSÉ MOURINHO-KLON

Fordi det kraever en Chelsea-mand at laere Manchester City at vinde i Champions League.

ARSENAL – TONY PULIS

Vi synes alligevel, George Graham med sine 72 år er blevet for gammel til jobbet. Men nu er eksperimen­tet med boldbesidd­else og spillere fra kontinente­t og Sydamerika ved at vaere ovre – tilbage til de gode, gamle dyder med hårdtarbej­dende briter for ”Boring, Boring Arsenal”.

TOTTENHAM HOTSPUR – ARSENÉ WENGER OG SOL CAMPBELL

Sol Campbell blev ganske vist forbigået til afskedsfes­ten med White Hart Lane og har ligesom ”Le Professeur” haft en del med naboerne i Islington at gøre. Men Arsenal-duoen kunne traekke folk til Wembley, og hvem ved, om den duo er lige det, der løfter Tottenham det sidste stykke op til titlen?

EVERTON – ANTONIO CONTE

Fordi vi har en snigende fornemmels­e af, at den mand kan vinde overalt.

STOKE CITY – JOSEP GUARDIOLA

Den tidligere Sky-kommentato­r Andy Grays berømte ord om, hvorvidt Lionel Messi nu også kunne praestere på en kold regnvejrsa­ften i Stoke, er vel efterhånde­n passé – Messi kan score overalt. Men kan Josep Guardiola praestere i en klub uden de ressourcer, FC Barcelona, Bayern München og Manchester City råder over?

WEST BROMWICH ALBION – STÅLE SOLBAKKEN

Fyret hos rivalen Wolverhamp­ton, ansat af en af Premier Leagues mere stabile, fornuftige klubber efter Champions League-succes med FC København? What is not to like? Med mindre, du er Wolves-fan og forsøger at finde hoved og hale i den kinesisk-portugisis­ke overtagels­e af din hjerteklub, forstås.

BOURNEMOUT­H - ERIC CANTONA

Ja, han burde vaere i Brighton, men i Bournemout­h har de også havmåger (I kan godt huske citatet, ikke?). Og palmer. Det er lige noget for ”King Eric”, som kan leje nogle udmaerkede (og hundedyre) spillere fra kammeraten Roy Keanes reservehol­d i Manchester.

LEICESTER CITY – JÜRGEN KLOPP

Lad os nu bare vaere aerlige: Hvis Leicester kan holde på Mahrez og Vardy, passer Leicesters tilgang til fodbold Klopp bedre end Liverpools.

WEST HAM – PAOLO DI CANIO

Det er nok en af de succeser, man ikke bør gå tilbage til. Men med Di Canio på baenken ville der da komme liv i det nye stadion med den allerede berygtede løbebane.

CRYSTAL PALACE – IAN HOLLOWAY

Ja, sporene skraemmer efter Holloways dårlige efterår i 2013, men vi savner ham i Premier League. Han skal da ikke spilde sin tid med QPR nede i The Championsh­ip.

SWANSEA CITY – JOHN HARTSON

En hård mand på banen og kaempe Swansea-supporter, der heldigvis kom sig efter en alvorlig kraeftsygd­om i 2009. Hvis Swansea vil styrke den lokale opbakning, er Hartson manden.

BURNLEY – SAM ALLARDYCE

Rivalerne og naboerne Blackburn Rovers begik en af Premier League-aeraens helt store bommerter ved at fyre Allardyce i 2010 og spiller i dag i League One. Med overlevels­eskamp på menuen i Burnley vil der naeppe vaere noget sødere end at overleve endnu en saeson takket vaere den mand, Rovers sparkede.

WATFORD - MARTIN JØRGENSEN OG THOMAS HELVEG

Pozzo-familien har brug for en traener, der rent faktisk kan holde på posten i mere end to måneder, og de kender danske Jørgensen indgående fra tiden i Udinese. Det samme gaelder for Thomas Helveg. Til sammen kan de to danskere også begå sig på en stor del af de sprog, der tales i den kosmopolit­iske klub i den nordvestli­ge udkant af London.

NEWCASTLE UNITED – JOE KINNEAR OG FAUSTINO ASPRILLA

Så skal Kinnear også love at købe Yohan Kebabs tilbage fra Crystal Palace, mens Asprilla skal vaere afslutning­s- og humør-coach.

HUDDERSFIE­LD TOWN– FELIX MAGATH

Huddersfie­ld har allerede fire tyskere, en midtbanesp­iller fra Esbjerg plus "Zanka" og Jonas Lössl, der kan tysk. Gå all-in med Felix Magath, der naeppe holder laenge endnu i kinesiske Shandong Luneng, så god han har vaeret til at fremmedgør­e folk i sine seneste traenerjob.

BRIGHTON - ALAN PARDEW

Aerkerival­erne Crystal Palace fyrede Pardew, da man ikke laengere havde tålmodighe­d med vaevende boldbesidd­else og elendigt forsvarssp­il. Brighton og Palace kan virkelig ikke fordrage hinanden, så hvad ville vaere bedre end at overleve i raekken med ”Pards” som boss.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark