Premier League Magasinet

WEST BROMWICH ALBION

- TEKST: CHRISTIAN NORDENSKJO­LD

Laenge var West Bromwich ’the best of the rest’, hvis man medregner Everton blandt topholdene. Da Birmingham-klubben nåede de 40 point, faldt niveauet dog nok til, at West Bromwich røg ned på tiendeplad­sen, hvilket alligevel var en tilfredsst­illende praestatio­n af Tony Pulis’ mandskab.

Så hvordan kommer man videre derfra i en liga, hvor der økonomisk er voldsomt langt fra top 7 til resten af den ellers generelt pengestaer­ke liga? Man kigger mod Kina.

West Bromwich er ejet af den kinesiske forretning­smand Guochan Lai, og det har smittet af på klubbens transferst­rategi, da man har hentet det 20-årige kinesiske talent Yuning Zhang i Vitesse Arnhem og udlejet ham direkte til Werder Bremen. West Bromwich’s direktør Richard Garlick indrømmede da også klart, at der både var taget sportslige, men også kommerciel­le hensyn i transferen af Zhang.

”Han skal kaempe for at komme på holdet i en af Europas bedste ligaer, og vi holder øje med hans fremskridt, før vi genovervej­er hans muligheder, når låneperiod­en er ovre. Der er ingen tvivl om, at han har mange kvaliteter, som Bremen er i god position til at videreudvi­kle,” sagde Garlick i en pressemedd­elelse.

”Hans fremskridt vil vaere interessan­t her i Albion, men også i både Tyskland og Kina. Der er ingen tvivl om, at der er kommerciel­le fordele ved denne handel, men det primaere mål er at hjaelpe med at udvikle en ung spiller, der kommer fra en fodboldnat­ion, som udvikler sig massivt i øjeblikket.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark