Premier League Magasinet

TOTTENHAM HOTSPUR

- TEKST: CHRISTIAN NORDENSKJO­LD

Med 86 point fik Tottenham forbedret klubbens pointrekor­d i Premier League med hele 14 point. Det rakte dog ikke til mere end en andenplads, da naboerne fra Chelsea som bekendt blev mestre ganske sikkert med hele 93 point.

Sidste saeson var klubbens klart bedste i Premier League nogensinde - saerligt i foråret praestered­e Tottenham på et højt niveau. Over de seneste to år har klubben hentet klart flest point af alle i Premier League, men det har ikke vist sig nok til for alvor at komme taet på et mesterskab, men hvis Tottenham kommer i samme luftlag pointmaess­igt, vil holdet formentlig vaere en trussel. Det er man, selvom man med salget af Kyle Walker nu har tjent flere penge, end man har brugt på transferma­rkedet, hvis man tager denne sommer og de to foregående saesoner med. En noget anden vej end man ser hos de storforbru­gende konkurrent­er..

Det er et tab, at Walker er taget videre til Manchester City, men Mauricio Pochettino har allerede en kompetent afløser klar i Kieran Trippier, der kun lavede én assist mindre end Kyle Walkers seks, selvom Trippier blot fik 12 kampe mod Walkers 33. Den store udfordring bliver mere, om Tottenham kan vaenne sig til at spille på Wembley i en hel saeson. I Champions League skuffede holdet faelt i gruppespil­let og tabte hjemme mod AS Monaco og Bayer Leverkusen, og Monaco-traener Leonardo Jardim mente, at den store bane gjorde det svaerere for Tottenham at presse som normalt. Men i den kommende saeson er der ingen undskyldni­nger for Pochettino. ”Den ene uge spillede vi på White Hart Lane, den anden uge spillede vi på Wembley. Det er svaert at aendre mindsettet, når man føler sig godt tilpas på White Hart Lane, men i naeste saeson er der ingen undskyldni­nger. Der er det kun Wembley. Fra dag ét taenker vi kun på Wembley, og det bliver helt anderledes.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark