Premier League Magasinet

Nicolai Lisberg La Liga. Journalist

-

Er født i Kolding, men de sidste fire år har adressen heddet Barcelona. Holder meget af den differenti­erede måde at vaere fan på i det spanske. Fra de pipasspise­nde, forvaente cules til de inkarnered­e og passionere­de fans fra Betis. En helt saerlig plads har stadion Dj’en på Balaídos i Vigo. Det skal opleves!

La Liga-favoritspi­ller: Ronaldinho Største live-oplevelse La Liga: Barcelona – Atlético Madrid 1-1 i 2014. En direkte finale om mesterskab­et på sidste spilledag. Så bliver det ikke større. Og dog. Ved stillingen 1-1 med ti minutter tilbage af kampen begyndte mange at forlade stadion. Uagtet at Barça med en enkelt scoring ville vinde titlen. Atlético holdt stand til stor jubel for de blot 850 fans, der havde fået lov til at købe billet, og som var placeret helt oppe i det ene hjørne. Spansk fodbold kogt ned til en enkelt kamp.

Bud på vinder: Barcelona Med Valverde ved roret er der en raekke ubekendte faktorer, men får de den nødvendige forstaerkn­ing til midtbanen og til dels defensiven, så skal MSN nok køre titlen i hus i endnu en taet duel med rivalerne fra Madrid.

Bud på La Liga-topscorer: Ronaldo, 33 mål

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark