Premier League Magasinet

BONUCCIS ANNONCE

-

Da Leonardo Bonucci skiftede fra Juventus til AC Milan, tog forsvarssp­illeren det usaedvanli­ge skridt at indrykke en annonce i den italienske sportsavis Gazzetta Dello Sport.

Der skulle tages afsked med Juventus, ikke mindst efter der var sivet adskillige historier om en stor kontrovers mellem Leonardo Bonucci og Dani Alves på den ene side og Paulo Dybala samt Andrea Barzagli på den anden i pausen af Champions League-finalen, hvor Alves og Bonucci beskyldte holdkammer­aterne for at spille uden hjerte.

Sikkert er det til gengaeld, at Juventus-traener Massimilia­no Allegri i foråret satte Leonardo Bonucci af til udekampen mod FC Porto.

Hvad der praecist er sket vil tiden, måske, vise, men i italienske medier bed man maerke i, at Leonardo Bonucci ikke takkede Massimilia­no Allegri i annoncen i Gazzettaen, selvom Bonucci

har vaeret i to Champions League-finaler med Allegri som boss.

”Seks Scudetti, alle sikret med hårdt arbejde og fight. Selvfølgel­ig er der den store fortrydels­e ikke at have vundet Champions League, men staerkere end det er stoltheden over succesen, som blev opnået som del af en stor familie. Jeg gav altid alt, jeg havde, lige til det sidste. Jeg tog imod, jeg gav, og jeg laerte,” skrev Bonucci.

”Når jeg i dag ser tilbage, ser jeg en enestående historie, som bør nå sin afslutning i fuld respekt uden at tilsmudse det, jeg har oplevet sammen med klubben, anføreren, mine holdkammer­ater og fans.”

”Tak for alt, Juve.”

 ??  ?? Efter syv år og 227 Serie A-kampe for Juventus er Leonardo Bonucci, der begyndte karrieren i Inter, nu AC Milan-spiller. Foto: Ritzau/luca Bruno.
Efter syv år og 227 Serie A-kampe for Juventus er Leonardo Bonucci, der begyndte karrieren i Inter, nu AC Milan-spiller. Foto: Ritzau/luca Bruno.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark