Seriemordere (Denmark)

FÆNGSEL I 957 ÅR

-

Jeffrey Dahmer blev født i Milwaukee 21. maj 1960 og dræbte sit første offer som bare 18-årig. Han tog livet af endnu 17 mænd, før han blev stoppet i 1992. Steven Hicks, det første offer, var en blaffer, som Dahmer samlede op på vej hjem fra high school. Dahmer drak Hicks fuld, og da han forsøgte at gå sin vej, blev han dræbt af et slag i hovedet med en træningsma­nual. For at skjule sine spor, parterede Dahmer liget og gravede det ned i skoven bag huset.

Der gik ni år, før Dahmer dræbte igen. Efter en kort periode i militæret, var han alkoholise­ret i mange år, før han blev anholdt for at have onaneret foran to små børn. I september 1987 tog han sit næste offer. Nu havde han fået smag for at dræbe. To drab mere fulgte i 1988, og i starten af 90’erne trappede han op. Det hele sluttede den 22. juli 1992, da to politimænd fandt Tracy Edward løbende panisk gennem gaderne med håndjern på. I modsætning til episoden med Konerak anholdt politiet Dahmer efter en ransagning af lejlighede­n, hvor de opdagede de rædselsful­de drab.

Så fulgte en forvirrend­e retssag, hvor Dahmer først tilstod og derefter erklærede sig ikke-skyldig. Det blev fastslået, at han ikke var sindssyg, og han blev idømt 15 på hinanden følgende livstidsdo­mme (957 år i fængsel). Livet bag murene var begivenhed­sløst, han tilpassede sig. Men en medfange, Christophe­r Scarver, slog ham ihjel 28. november 1994.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark