Tour de France Magasinet

EDUARDO SEPULVEDA

-

STJERNEN

Den argentinsk­e klatrer er desværre nok mest kendt for dengang han i 2015 blev smidt ud af Touren, fordi han snuppede et lift i en bil, efter han fik problemer med sin kæde på en bjergetape. Sepulveda kører som regel godt i hjemlandet­s etapeløb i starten af sæsonen, men han har haft svært ved at få sit gennembrud på den helt store, europæiske scene. En samlet andenplads i Tyrkiet Rundt og en femteplads i Criterium Internatio­nal for to år siden er indtil videre de største resultater. I årets Tour ser han ud til at kunne få mere hjælp i bjergene af erfarne navne som Maxime Bouet, Arnold Jeannesson og Brice Feillu, men spørgsmåle­t er, om det er nok for den snart 26-årige argentiner?

SPRINTEREN

25-årige Dan Mclay blev sidste år nummer tre på 6. etape af Tour de France, kun overgået af verdens to vel nok hurtigste ryttere, Mark Cavendish og Marcel Kittel. Stort potentiale.

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

Arnold Jeannesson kan måske vise sig at være det, der skal til for at kaptajn Eduardo Sepulveda kan få succes på allerhøjes­te niveau i Tour de France. Har tidligere i karrieren kørt top-15 i Touren.

JOKEREN

28-årige Romain Hardy havde et godt forår med en andenplads i Trofeo Laigueglia en samlet 15. plads i Paris-nice, og så kørte han top-3 i Tour du Haut Var.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark