Tour de France Magasinet

DYLAN GROENEWEGE­N

-

STJERNEN

Alle 23-årige, der snupper 11 sejre e på relativt højt niveau, fortjener stor opmærksomh­ed. Og g det var præcis, hvad Dylan Groenewege­n gjorde og fik i 2016. 016. I Tour de France kunne man godt se, han lige manglede ede det sidste for at kunne spise kirsebær med supersprin­terne. erne. Men Groenewege­n er ung og - sammen med Fernando ando Gaviria og Caleb Ewan – nok det største sprinterta­lent lent i feltet. Et hollandsk mesterskab blev det også til, men en i 2017 er forventnin­gerne, at Groenewege­n skal have ve en lidt større sejr end det er blevet til indtil videre i karrieren, rrieren, hvor han for eksempel stadig har sin første Grand Tour-etapesejr til gode. Han er holdbar og en femteplads eplads i Dwars door Vlaanderen viser, at der også er potentiale ntiale i brostenslø­bene.

BJERGRYTTE­R

Robert Gesink er blevet 31 år. Han er holdets klassement­skaptajn og har potentiale­t til at køre top-5, hvis formen virkelig indfinder sig. Er tidligere blevet nummer fire (2010) og seks (2015) i Touren.

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

George Bennett blev sidste år nummer 10 i Vuelta a España. Han kan blive en særdeles vigtig brik i Robert Gesinks ambitioner om et stort samlet resultat i Touren, da han er stærk i bjergene.

JOKEREN

Den tidligere skihopper, 27-årige Primoz Roglic fra Slovenien, overrasked­e de fleste, da han blev nummer to på Giro-prologen i Apeldoorn og senere vandt den regnfulde enkeltstar­t i Chianti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark