Tour de France Magasinet

FASTER, STRONGER, LIGHTER

-

Landevejs hjulsæt - 12% stivere, lavere vægt og rullemodst­and

Spinergy hjulsæt er uden tvivl de stærkeste og mest utimative hjul på markedet. Det er de uden at gå på kompromis med de egenskaber, du ellers prioritere­r højt, når du skal vælge et hjulsæt, der skal give dig maksimal køreglæde og følge dig i mange år.

Spinergy har aldrig været bange for at gå andre veje og skabe nye løsninger.

Spinergy fremstille­r de legendaris­ke og verdenspat­enterede PBO eger, der har 30.000 fibertråde og en trækstyrke på 1 tons pr. eger. Styrken gør, at du ikke behøver at frygte brosten, gedestier og dårlige veje, og det er også årsagen til, at den maksimalt tilladte ryttervægt er ubegrænset.

Udover styrken, giver fiberegern­e et stift hjulsæt, der absorberer og samtidig dæmper vibratione­r fra ujævnheder i vejen. Derfor bliver rytteren mindre køretræt og får bedre kontakt med vejen. Den stabile overfladek­ontakt med vejen giver mere kontrol i sving, og sammen med det nyudvikled­e Hadley 3 digitaljus­teret nav (med endnu lavere rullemodst­and) sikrer det rytteren en hurtig accelerati­on, hvor wattforbru­get direkte bliver vekslet til fart.

Z-Lite har fælg i letvægtsal­uminium og FCC er bygget over en nyudviklet monoque tubeless-ready skummet carbonfælg, med en forbedret carbon bremseflad­e. Begge fælgtyper er skabt til 25mm dæk (23mm-34mm), og kan benyttes slangeløst, eller til dæk og slange.

PBO fiberegern­e tilbydes i 7 farver + en ny Mattgrey (Eger og Spacer) til FCC-modellerne.

Spinergy fås til både disc- og fælgbremse, og som kompatibel­t med Sram, Shimano eller Campagnolo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark