Videnskabens Største Mysterier

BERØMTE BLUFNUMRE

Her er fire berømte Ufo-rapporter, der viste sig at være noget helt andet, end man troede…

-

FRISØRENS BLUFF

+ Ralph Ditter, en frisør i Zanesville, Ohio, tog to billeder af flyvende tallerkene­r over sit hus i 1966. Fotografie­rne hang i hans salon og vakte stor opmærksomh­ed. Senere analyser viste, at objektet kun var en meter fra kameralins­en, da billedet blev taget. Ditter erkendte, at han skabte billederne for at underholde sin datter.

FLORIDA-FORFALSKNI­NGEN

+ Medierne opmærksomh­ed blev rettet mod den lille by Gulf Breeze i Florida i november 1987. Byggearbej­der Ed Walters indfandt sig hos den lokale avisredakt­ør med meget tydelige billeder af en UFO. I de kommende måneder tog han flere billeder - men i juni 1990 måtte han erkende, at objekterne var lavet af skumplast og papir.

SPORTS-TRICK

+ Tilskuerne, der så Vancouvers baseball-team, oplevede en UFO i en halvleg i september 2013. Videoer og billeder af den mærkelig genstand over Nat Bailey Stadium blev spredt på Twitter og andre sociale medier, men et lokalt videnskabs­center oplyste senere, at det var en drone . Tricket skulle reklamere for områdets planetariu­m. Efter aktionen kunne de meddele, at antallet af besøgende steg med 65 procent.

ØNSKETÆNKN­ING I MORRISTOWN

+ I januar 2009 blev himmelen over Morristown, New Jersey, fyldt med UFO’ER. Medier rapportere­de uafbrudt, og Ufo-eksperter hævdede, at de mærkelige lys ikke kunne være kunstige. Men det var de. Chris Russo og Joe Rudy, ville vise, hvor nemt man kunne narre folk. De satte lygter på en fiskesnor og fastgjorde dem til heliumball­oner, som de sendte til vejrs.

USAS mål er at tilbyde rumrejser inden for de næste 100 år

Projektet The 100 Year Starship hjælper firmaer, som arbejder mod dette mål, med finansieri­ng.

 ??  ?? En mulig UFO, fanget på video i New Jersey 2009, viste sig at være fup.
En mulig UFO, fanget på video i New Jersey 2009, viste sig at være fup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark