Åbo Underrättelser

Nagu-nalles stig fick nya figurer

-

Välkomna! Nagu-Nalle har glatt barn och vuxna i flera år, men stigen har också utsatts för ofog och figurerna har söndrats.

Nu har man förnyat en del. Figurer i betong ska hindra skadegörel­sen och förhoppnin­gsvis länge glädja dem som letar sig fram längs stigen.

 ??  ?? FOTO: SOFIA EK Snyggt! Många beundrar den fina Nallen som gjorts med motorsåg av en man från Forssa. Nallen finns bakom Framnäs och symboliser­ar starten för Nagu-Nalle stigen.
FOTO: SOFIA EK Snyggt! Många beundrar den fina Nallen som gjorts med motorsåg av en man från Forssa. Nallen finns bakom Framnäs och symboliser­ar starten för Nagu-Nalle stigen.
 ??  ?? Henrica Anderssona och fritidsled­are Jessica Karlsson i Nagu hälsar alla nyfikna Nagu-Nalles vänner välkomna. Barn och ungdomar i Nagu har gjort största arbetet under ledning av Jessica. Nagu-Nalle stigen baserar sig på böcker som Henrica Andersson...
Henrica Anderssona och fritidsled­are Jessica Karlsson i Nagu hälsar alla nyfikna Nagu-Nalles vänner välkomna. Barn och ungdomar i Nagu har gjort största arbetet under ledning av Jessica. Nagu-Nalle stigen baserar sig på böcker som Henrica Andersson...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland