Åbo Underrättelser

Rautia-affärer blir K-Rauta

-

INRIKES. Kesko samlar sina järnvaruha­ndlar under varumärket K-Rauta.

Det betyder att Rautia Kmaatalous Oriketo i Åbo byter namn till K-Rauta K-maatalous Oriketo, medan Rautia Paimio blir K-Rauta Paimio.

Samtidigt förnyas samtliga 140 affärer som ingår i K-Rauta-kedjan.

Det gäller således också KRauta Kuninkoja i Reso och K-Rauta Skanssi i Åbo, som båda fortsätter med sina gamla namn. Ombyggnade­n i affärerna sker stegvis och de kommer inte att stängas under arbetet.

– Det byggs ständigt nya hus i Åboregione­n vilket innebär att det finns gott om ivriga hemmafixar­e. Vi vill att de förnyade K-Rauta-affärerna ska vara en pålitlig leverantör i synnerhet då det är aktuellt med byggnadsoc­h renovering­sarbete i hemmet, säger regionchef­en Touko Hartikaine­n.

 ?? FOTO: MONICA SANDBERG ?? SNABB KAFFEPAUS. Fr.v. kantor Kai Noponen och två som deltog i psalmsånge­n, Lars Runar Knuts och Sigrid Stenfors. Noponen säger att inte händerna men kanske hellre hjärnan blir trött av flera timmars spelande ”men det går nog bra bara man inte funderar...
FOTO: MONICA SANDBERG SNABB KAFFEPAUS. Fr.v. kantor Kai Noponen och två som deltog i psalmsånge­n, Lars Runar Knuts och Sigrid Stenfors. Noponen säger att inte händerna men kanske hellre hjärnan blir trött av flera timmars spelande ”men det går nog bra bara man inte funderar...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland