Åbo Underrättelser

TPS – Red Bull München 5–3 (1–0, 2–1, 3–1)

-

Trevor Parkes 0–1 14’, Lauri Pajuniemi 1–1 26’, Trevor Parkes 2–1 33’, Kaapo Kakko 2–2 34’, Zach Budish 3–2 45’, John

Palve, Markus Nurmi och Zach Budish prickat kassen.

VINSTEN VAR nödvändig för de svartvitas fortsatta CHL-medverkan. Gruppspele­t inleddes knackigt förra helgen, med förlust både mot Red Bull München och Malmö Redhawks. Om Red Bull och Redhawks vunnit sina matcher hade de haft ett försprång på nio poäng med tre matcher kvar att spela, men i och med att gruppens fjärde lag Yunost Minsk vann mot Redhawks är läget öppet i gruppen.

Red Bull och Redhawks står nu på sex poäng vardera, TPS och Minsk Mitchell 3–3 51’, Oula Palve 4–3 58’, Markus Nurmi 5–3 59’

2643 har tre.

TPS laddar nu om för att ta revansch också på Malmö Redhawks, som gästar Åbo i dag. Matchen spelas i Åbohallen i kväll klockan 19. TPS sista två gruppspels­matcher mot Yunost Minsk spelas den 9 och 17 oktober.

 ?? MATS LUNDBERG ?? FÖRSTA CHL-SEGERN. TPS har ännu chans att avancera från gruppspele­t i Champions Hockey League. I kväll väntar Malmö Redhawks i Åbohallen.
MATS LUNDBERG FÖRSTA CHL-SEGERN. TPS har ännu chans att avancera från gruppspele­t i Champions Hockey League. I kväll väntar Malmö Redhawks i Åbohallen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland