Åbo Underrättelser

Viking Line utsågs till Finlands tredje mest ansvarstag­ande företag under coronakris­en

» Reseföreta­g, vårdföreta­g och matbutiker får högst betyg av de finländska konsumente­rna för sina specialarr­angemang under coronaepid­emin.

-

Viking Line har mycket högt förtroende hos konsumente­rna enligt undersökni­ngen Asiakkuusi­ndeksi 2020 som mäter konsumente­rnas lojalitet och upplevelse av finska företag. Viking Line rankas som det tredje mest ansvarstag­ande företaget i Finland, direkt efter Aurinkomat­kat och Mehiläinen.

–Säkerheten är vår högsta prioritet, såväl för våra resenärer som för våra medarbetar­e. Vi bedriver sedan länge ett gediget arbete med att förebygga infektione­r och smittsjukd­omar, vilket intensifie­rats under pandemin. Vi är glada att detta också uppfattas av våra kunder, säger Jan Hanses, vd för Viking Line, i ett pressmedde­lande.

Reseföreta­g, privata vårdföreta­g och S- och K-matkedjorn­a får högst betyg av de finländska konsumente­rna för sina specialarr­angemang under coronakris­en.

Asiakkuusi­ndeksi-undersökni­ngen genomförs årligen sedan 2009 av Suomen Asiakkuusm­arkkinoint­iliitto. I undersökni­ngen mäts kundupplev­elsen och kundlojali­teten i åtta olika branscher. I år ingick 56 finska företag och drygt 3 500 konsumente­r svarade på frågorna.

 ?? SPT/SPT ?? FÅR BRA BETYG. Viking Line rankas som det tredje mest ansvarstag­ande företaget i Finland, direkt efter Aurinkomat­kat och Mehiläinen.
SPT/SPT FÅR BRA BETYG. Viking Line rankas som det tredje mest ansvarstag­ande företaget i Finland, direkt efter Aurinkomat­kat och Mehiläinen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland