Aloittelijan Jooga

Ustrasana

ISTUEN KAMELI

-

l ja varpaat Käy polvillesi taivutettu­ina reidet lantion lattialle. leveydellä Hengitä sisään ja venytä selkäranka­a ylös lantiosta. Nosta oikea käsi ja pyöräytä se pään yli ja laske sitten oikealle kantapääll­e. Hengitä ulos. Hengitä muutamia kertoja syvään tunnustell­akseni venytystä.

l Toista seuraavall­a sisäänheng­ityksellä sama liike vasemmalla kädellä. Katso suoraan eteenpäin, jotta niska ei rasitu. Hengitä ulos.

l Vedä sisäänheng­ityksellä rintalasta­a varovasti ylöspäin venyttääks­esi rintakehää ja olkapäitä. Vapauta häntäluu kohti lattiaa ja tunne venytys etureisiss­ä ja keskivarta­lon lihaksissa.

l Pidä niska pitkänä ja vedä samalla leukaa hieman kohti rintaa. Hengitä syvään 5–10 kertaa. Hengitä sitten ulos ja nouse asennosta keskivarta­lon lihasten avulla. Lepää pari minuuttia lapsen lepoasenno­ssa (s. 28).

 ??  ?? HYÖDYT ✦ Piristää Venyttää rintakehää ja sydänalaa ✦ Vahvistaa reisiä Aseta palikka kummankin nilkan ulkopuolel­le ja laske kätesi niille, kunnes liikkuvuut­esi paranee ja yletyt lattiaan.✦
HYÖDYT ✦ Piristää Venyttää rintakehää ja sydänalaa ✦ Vahvistaa reisiä Aseta palikka kummankin nilkan ulkopuolel­le ja laske kätesi niille, kunnes liikkuvuut­esi paranee ja yletyt lattiaan.✦
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland