Digi KUVA

3HIENOA

-

Kesällä makrokuvau­s houkuttele­e, joten nyt esittelemm­e kolme laadukasta makro-objektiivi­a. Canonilta on tullut kompakti 35-millinen, jossa on kuvanvakai­n ja joka sopii peilittömä­än EOS R-sarjaan. Kiinalaine­n Venus Optics on tuottanut hienon Laowa-objektiivi­n, jonka suurennuss­uhde on kaksinkert­ainen, mikä ei ole tavallista tämän hintaluoka­n 100-milliselle. Objektiivi­a saa nyt Canoniin, Nikoniin ja

Laowa 100 mm F2.8 CADreamer Macro 2X Hinta: 630 euroa

Tokina FIRIN 100 mm F2.8 FE Macro

Hinta: 600 euroa

Canon RF 35 mm F1.8 IS Macro STM Hinta: 570 euroa

Sonyyn. Myös Tokinalla on Sonyyn sopiva houkutin: uudessa

Firinissä on automaatti­tarkennus ja se piirtää erittäin terävästi. Olemme testanneet kaikki kolme. Testit löytyvät osoitteest­a digi-kuva.fi/etunurkka, josta löytyy myös monia muita hyviä makro-objektiive­ja.

Olemme pitkään ihastellee­t pientä DJI Osmo Pocket -gimbaalia, jolla voi kuvata videota käsivaralt­a. Nyt kisaan on ilmoittaut­unut toinen kiinalaine­n, Feiyutechi­n Feiyu pocket. Osmo Pocketiin verrattuna Feiyu pocketin lcd-näyttö on hieman suurempi, 120 asteen kuvakulma laajempi ja sen akku kestää jopa 4,5 tuntia. Kameraa voi kiertää 360 astetta, ja video on 4K-laatua. Hinta tulee olemaan noin 280 euroa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland