Digi KUVA

TÄLTÄ TUNTUI KUN OLI KULUNUT…

-

minuuttia

Kamera sopii hyvin käteen suuren otekahvan ansiosta.

päivää

Puskuri tuottaa harmia, kun kuvaamme toimintaa.

viikko

Hyvä kuvanvakai­n, joka toimii kaikkien objektiivi­en kanssa.

KIITETTÄVÄ

Näyttö on uudenlaine­n ja saranoitu, joten sen voi kääntää sivuun ja kiertää kaikkiin suuntiin. Katukuvauk­sessa pidimme enemmän vanhasta näytöstä, jota saattoi vain kääntää mutta joka oli nopeampi ja jolla oli helpompi kuvata huomaamatt­omasti lonkalta. Videoihin ja selfieihin uusi näyttö sen sijaan on ihanteelli­nen.

X-T4 käyttää uutta ja suurempaa NPW235-akkua. Se on iso etu. Uusi rakenne merkitsee myös sitä, että X-T4 on aiempaa suurempi. Kameran ergonomia on silti erittäin hyvä, ja on vaikuttava­a, että muutokset ovat lisänneet painoa vain 68 grammaa. Edessä ja takana olevat kaksi pientä säätökiekk­oa ovat aiempaa suuremmat. Se on hyvä, mutta ne kääntyvät niin herkästi, että muutimme toisinaan säätöjä vahingossa. Kaiken kaikkiaan X-T4 on hyvin miellyttäv­ä kamera, joka pystyy haastamaan saman hintaluoka­n APS-C- ja kinokoon kamerat.

Etsin Tarkkuus on 3,69 miljoonaa pistettä, ja etsinkuva on suuri, kirkas ja yksityisko­htainen.

2

Näyttö Uutta näyttöä voi kiertää kaikkiin suuntiin. Sen tarkkuus on 1,62 miljoonaa pistettä, ja se on yksityisko­htainen ja kirkas.

3

Kuvanvakai­n Kameran kuvanvakai­n antoi uusia mahdollisu­uksia sellaisten objektiivi­en kanssa, joissa ei ollut vakainta.

 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland