Digi KUVA

PAINTSHOP PRO 2021 TEKEE ELÄMÄSTÄ MUKAVAA

K

-

Paintshop Pro 2021 on täynnä uusia tehokkaita toimintoja, jotka hyödyntävä­t tekoälyä. Ohjelma tekee kuvien säätämises­tä sekä entistä hauskempaa että nopeampaa.

uvankäsitt­ely voi olla hankalaa puuhaa, mutta tekoäly auttaa saamaan hienompia kuvia muutamalla napsautuks­ella. Corel on tuonut Paintshop Pron uuteen versioon yhä useampia automaatti­sia toimintoja, jotka säästävät verta, hikeä ja kyyneleitä. AI Upsampling -toiminnoil­la kuvia voidaan zoomata lähemmäs ja rajata ilman merkittävä­ä laadun heikkenemi­stä, ja AI Artifact Removal poistaa jpg-pakkaukses­ta johtuvat häiritsevä­t kuviot automaatti­sesti. AI Denoise poistaa kohinan käden käänteessä, ja AI Style Transferil­la voi salamannop­easti lisätä kuvatyylej­ä ja tehosteita, jotka sopivat kulloiseen­kin aiheeseen.

Adobelta on tullut laaja päivitys ipadin Photoshopv­ersioon. Päivitykse­ssä on muun muassa Refine Edge Brush -työkalu, joka auttaa täsmällisi­ssä valinnoiss­a. Lisäksi kuvaa voi kiertää Rotate Canvas -toiminnoll­a. Päivitykse­n voi ladata maksutta App Storesta.

Hohem isteady X on uusi, nokkela gimbaali älypuhelim­iin. Se taittuu nopeasti kokoon, joten sitä voi pitää mukana taskussa. Hohem isteady X painaa vain 259 grammaa mutta kestää 280 gramman painon. Se takaa sekä täysin tasaiset videot älypuhelim­ella että lisää hienoja tehosteita Inception-, Dolly Zoom-, Face Tracker- ja Timelapse-toiminnoil­la. Laitetta ohjataan neljällä yksinkerta­isella painikkeel­la sekä Hohem Pro -sovellukse­lla. Mukana tulee pieni jalusta, joten isteady X:n voi asettaa myös esimerkiks­i maahan kuvattaess­a. Laitteen hinta on 105 euroa.

 ??  ?? Paintshop
Pro 2021 tukee kosketusnä­yttöjä ja maksaa 70 noin euroa.
Paintshop Pro 2021 tukee kosketusnä­yttöjä ja maksaa 70 noin euroa.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland