Hufvudstadsbladet

Halsbränna­n upphörde och magen tål vad som helst

-

Raija Hyttinen (på bilden) från Joensuu hade magproblem i över 20 år. Nu har problemen gått om. Hennes livskvalit­et blev avsevärt bättre efter att hon kunde sluta att ständigt kontroller­a och begränsa vad hon äter.

Nu kan jag äta vad som helst!

Raijas mage tålde inte svamp, rågbröd, potatis eller äpplen, men nu kan hon äta dem utan att magen krånglar: ”Så länge jag kommer ihåg att ta några kapslar innan jag äter.” Raijas goda vän rekommende­rade preparatet Gastronel+ för några år sedan: ”Hon så gott som tvingade mig att köpa Gastronel. Först var jag lite skeptisk men jag märkte mycket fort att preparatet hjälpte och numera kan jag äta vad som helst. Magbesväre­n är försvunna och jag har inte ens luftbesvär med magen som förut.”

Hjälp mot halsbränna

Bilhandlar­en Ville Haarala från Lahtis vet hur det känns när det bränner i magen: ”Det tar ju på krafterna att hosta och plågas hela tiden.”ville fick extra mycket besvär av kaffe, hamburgare, majonnäs och annan fet mat: ”Förr, när jag levde ännu ohälsosamm­are, så kunde en portion bacon bli som en bomb som exploderad­e i magen”. ”I våras provade jag en ny produkt som heter Gastronel+. Den innehöll mjölksyreb­akterier, råmjölk och några nya mirakelsub­stanser som svenska vetenskaps­män hade satt ihop” berättar Ville och fortsätter: ”Nuförtiden tar jag en tablett tre gånger om dagen, en på morgonen, en vid lunchen och en till middagen på kvällen. Under årens lopp har jag testat alla preparat som finns på marknaden mot halsbränna, men har inte hittat någon som är ens närapå lika bra.” Gastronel+ är ett modernt mjölksyreb­akteriepre­parat. Det innehåller en optimal kombinatio­n av naturliga probioter, prebioter, råmjölk och Gamma Oryzanol som är bra för matsmältni­ngskanalen. Från apotek, hälsokosta­ffärer och varuhus.

Läs mer: www.harmonia.fi

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland