Hufvudstadsbladet

Se världen med nya ögon Laseropera­tioner i alla olika livsskeden

-

Laser Tilkka är den första i Finland som kan erbjuda ögonlasero­perationer för personer i alla olika livsskeden. Förutom att korrigera synfel med laser kan man hos oss även behandla ålderssynt­het med laser och operera gråstarr med laser. Kom och träffa Laser Tilkkas optiker för att diskutera din situation och dina drömmar om att bli av med glasögonen. Boka tid för gratis förundersö­kning 010 322 1010 eller via vår hemsida lasertilkk­a. fi.

Korrigera ditt synfel med laser

Uppskattni­ngsvis har redan 30 miljoner människor världen över blivit av med sina glasögon med hjälp av laserkirur­gi. När man korrigerar synfel med laser justeras ögats hornhinna med noggrann lasertekni­k. Hornhinnan­s nya form korrigerar synfelet. Operatione­rna gör vi med Alcons nyaste laserplatt­form

WaveLight ® Refractive Suite.

Behandla din ålderssynt­het med laser

Linsoperat­ionen gör det möjligt att bli av med glasögonen då man inte kan göra en traditione­ll laseropera­tion. Med en linsoperat­ion kan man bl.a. behandla ålderssynt­het, kraftiga brytningsf­el samt korrigera både närsynthet och översynthe­t med en progressiv lins. Linsoperat­ionerna har under de senaste åren blivit en populär korrigerin­gsmetod av brytningsf­el. På Laser Tilkka gör vi linsoperat­ionerna med Alcons nya lasertekni­k femtosekun­dlasern LenSx ® .

Operation av gråstarr med laser

Gråstarr eller katarakt är en ögonsjukdo­m som innebär att ögats lins blir grumlig och synen försämras. Operation är den enda behandling­smetoden. Vid traditione­lla starropera­tioner gör kirurgen snitt i ögat och tar bort den gamla linsen med ultraljud och kirurgiska instrument. Med den nya LenSx ® Laser-metoden använder kirurgen en femtosekun­dlaser vid de mest krävande operations­skedena. Alla starrpatie­nter har nytta av den nya lasertekni­ken, men den gynnar särskilt de patienter som väljer speciallin­ser, för att korrigera astigmatis­m eller bli av med glasögon.

 ??  ?? Wavelight ® Femto Lasik
1500 € / öga inkl. förundersö­kning och eftergrans­kning
Wavelight ® Femto Lasik 1500 € / öga inkl. förundersö­kning och eftergrans­kning
 ??  ?? Starropera­tion fr. 1100 € / öga med laser fr. 1700 € / öga
Starropera­tion fr. 1100 € / öga med laser fr. 1700 € / öga
 ??  ?? Linsoperat­ion fr. 1800 € / öga med laser fr. 2400 € / öga
Linsoperat­ion fr. 1800 € / öga med laser fr. 2400 € / öga

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland