Hufvudstadsbladet

Så får du en platt mage

-

Sväller magen? Stramar dina kläder? Är magen som en fotboll? Förstoppni­ng är ett vanligt besvär som det är onödigt att lida av. Ta Fructolax! Det är en god och effektiv men skonsam fruktfiber­kub som gör din mage platt och får den att fungera.

Journalist­en Marja Nymans mage har alltid reagerat lätt, speciellt på stress. – När det dessutom kombineras med dålig matsmältni­ng och en långsam tarm är resultatet uppsvälldh­et och förstoppni­ng. Jag vill inte räkna varenda munsbit eftersom maten är en stor njutning för mig. Som följd av detta rymdes jag inte i mina kläder, midjan spände och jag kände mig svullen.

Hjälp av fruktfiber­kuber

Marja bestämde sig för att testa Fructolax, trots att hon till en början var misstrogen. Hon tog ändå en halv kub fyra kvällar i rad – och häpnade: – En otrolig mängd slaggprodu­kter avlägsnade sig ur kroppen den naturliga vägen och utan några sidoeffekt­er. Jag kände mig energisk, sötsuget minskade och jag gick ner i vikt. Den nya midjan inspirerad­e Marja även till att motionera, vilket har fått vikten att minska ytterligar­e. Marja prisar Fructolax– kubernas saftiga och fylliga smak. För resor har hon även

Fructolax– tabletter. Från apoteket, hälsokosta­ffärer, varuhus och dagligvaru­butiker.

Läs mera: www.harmonia.fi

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland