Hufvudstadsbladet

Flera år med ledbesvär är äntligen slut

Steens leder blev stela och ömma och det tog emot att röra sig. Men tack vare Movizin Complex-tablettern­a är problemen som bortblåsta. - Nu kan jag leva som jag vill och göra vad jag vill – utan obehag!

-

Steen är 55 år. Mitt i livets bästa dagar och alldeles för ung för att kroppen ska bli en begräsning. Han brinner för sitt lärarjobb och fritiden fyller han med olika aktivitete­r, bland annat fotboll med kollegorna. Att sitta still är inte Steens melodi.

Kom plötsligt

- För två år sedan fick jag plötsligt problem med lederna, berättar han. De blev stela och ömma, det tog emot att röra sig och livet blev allt mer begränsat.

Hela tillvaron påverkades negativt. Steen har till exempel sitt vedförråd under verandan. Kroppen protestera­de så mycket att det var helt omöjligt för honom att hämta och bära in veden själv.

- Det var lite problemati­skt, säger han med ett skratt. Det var mitt i vintern och huset blir ju snabbt kallt om man inte eldar, då kan man inte vara beroende av andra för att få vardagen att fungera.

En dag läste han i tidningen om naturprodu­kten Movizin Complex, som har många nöjda användare. - Jag vill inte äta starka medel om jag kan undvika det. En naturprodu­kt kändes som ett bättre alternativ – så jag bestämde mig för att prova.

Minst 10 år yngre

Steen erkänner att förhoppnin­garna inte var de största. Men problemen var så pass svåra att han var tvungen att göra något. Vad som helst. Så han beställde ett paket Movizin Complex.

- Efter bara sex veckor märkte jag en tydlig skillnad. Det var knappt jag trodde det var sant.

- Plötsligt tog det inte emot längre och det var enkelt att hämta in veden igen. Kroppen kändes minst tio år yngre. Helt otroligt!

Steen berättar att många av hans kollegor på skolan var nyfikna. Eftersom många av dem också hade problem med lederna följde de Steens utveckling med intresse.

- Idag är det flera av dem som äter Movizin. De har ju sett vilken skillnad det har gjort för mig, inte minst när vi spelar match.

- Om de är nöjda? Självklart! Movizin fungerar verkligen. Jag är inte den enda som kan springa runt och spela fotboll igen, utan att det tar emot.

 ??  ?? Läraren Steen Lerdrup fick ledbesvär som 52-åring. När han läste en artikel om Movizin Complex fann han en lösning på problemen.
Läraren Steen Lerdrup fick ledbesvär som 52-åring. När han läste en artikel om Movizin Complex fann han en lösning på problemen.
 ??  ?? Nu är mina leder så mjuka och smidiga igen att jag kan hämta ved under verandan utan att kroppen skriker i protest, berättar Steen.
Nu är mina leder så mjuka och smidiga igen att jag kan hämta ved under verandan utan att kroppen skriker i protest, berättar Steen.
 ??  ?? Även Steens fru Ulla har i flera år haft problem med sina leder. När hon såg hur bra Movizin Complex fungerade på Steen, började även hon ta produkten och idag fungerar lederna i hennes händer utan problem.
Även Steens fru Ulla har i flera år haft problem med sina leder. När hon såg hur bra Movizin Complex fungerade på Steen, började även hon ta produkten och idag fungerar lederna i hennes händer utan problem.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland