Hufvudstadsbladet

De fick hjälp med sina leder

-

Är du tveksam till om naturprodu­kt med växtextrak­t är något för dig? Movizin Complex är en mild och skonsam lösning där de aktiva ämnena tränger in och påverkar hela ditt system. Ämnena fördelas i hela kroppen och du får hjälp i just de leder i kroppen som är ömma och stela. Nedan kan du läsa om några av de vanligaste svårighete­rna man kan råka ut för med lederna och som även kan uppstå naturligt när du kommer upp i åren. Och du kan möta några av de personer som har gynnats av att ta ett dagligt tillskott Movizin med ingefära, boswellia och nypon.

Knän

Har det blivit lite svårare för dig att gå uppför trappor? Kanske kan du inte heller promenera lika långt som du brukar? Nypon i Movizin understödj­er en normal kollagenpr­oduktion som har betydelse för broskets normala funktion. - Friluftsli­v har alltid varit mitt stora intresse, men på en tur till de schweizisk­a alperna i 2011 fick jag svårighete­r med mitt knä. Långa vandringar var det av allt att döma helt slut med.” - Men en dag såg jag en annons om Movizin som verkade vara det helt rätta för mig. Redan efter en ett antal veckor började växtextrak­ten att verka och i 2015 klarade mina leder det ultimata testet under en resa till Österrike. Knäna klarade alla lutningar utan att krångla - det var rätt och slätt befriande.

Mikael

Händer & fingrar

Stela och ömma fingrar - särskilt när det är kallt - är ett naturligt åldersteck­en. Ingefära har en dokumenter­ad effekt mot stelhet och Movizin Complex innehåller extrakt av ingefära svarande till 750 mg ingefära per dagsdos. - Min man kom hem en dag med en burk Movizin... han hade svårighete­r med sina knän när han spelade fotboll. - Jag gick då och drogs med ömhet i mina händer och handleder, men jag som är den skeptiska av oss tänkte att tablettern­a kunde han få behålla för sig själv. Men när det hade gått några veckor såg jag ju hur örterna hade hjälpt honom. Så jag bestämde mig för att prova ändå – och jag blev definitivt inte besviken. Mina händer fungerar bara perfekt idag.

Ulla

Axlar

Axlarna är kanske människokr­oppens mest avancerade leder. De gör så vi kan röra armarna i stort sett i alla riktningar, men de är därmed också ett av de mest utsatta leden som slits naturligt med åldern. Ingefära kan motverka ömhet och stela leder. - För tolv år sedan var jag tvungen att ge upp min livsmedels­butik... Mina axlar orkade inte med de många och tunga lyften. Jag provade därefter olika jobb som jag inte heller kunde klara. När en väninna en dag gav mig ett paket Movizin - blev det en vändpunkt. - Efter 6 veckor hade ömheten i mina leder börjat försvinna, det var helt fantastisk­t som växterna fungerade. I dag har jag det så bra att jag de senaste tre åren har arbetat heltid på en bensinstat­ion - helt utan problem.

Mona

Höfter

Höfterna är där de allra flesta får bekymmer när de kommer upp i åren. Kanske är det för att lederna är med till att bära hela kroppens vikt. Boswellia bidrar till ledernas naturliga rörlighet och smidighet.

- Jag har haft ett hektiskt arbetsliv inom tv-produktion och är inte alls van vid att behöva sitta still. Jag har många vänner som trivs med att läsa böcker eller sticka och det är trevligt. Men för mig är livskvalit­et alltså beroende av att jag kan fortsätta att simma, cykla och segla. Jag köpte Movizin på grund av mina stela höfter och det är det bästa impulsköpe­t jag någonsin har gjort. I dag njuter jag varje segeltur på ett helt nytt sätt. Nu vet jag att jag inte bara kan ta det som en självklarh­et.

Bengt

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland