Hufvudstadsbladet

”Nu sover jag äntligen gott

Jakob fick bekymmer med sömnen för ca 16 år sedan. Han vaknade flera gånger om natten och kunde inte somna om igen. Örterna i Sedaforte har hjälpt honom att somna, och oftast sover han hela natten igenom.

-

När man talar med Jakob står det klart att han är en man med många järn i elden. Timmarna och dagarna fylls med ärenden i anknytning till det nya företaget. Trots jäktet är Jakob en särdeles lycklig man: full av energi och framför allt väl utvilad. Jakob vet vad som är orsaken till hans välbefinna­nde.

– Jag står i stor tacksamhet­sskuld till örterna i Sedaforte, säger företagare­n med ett leende. Tablettern­a innehåller lugnande humle, avslappnan­de kamomill, och citronmeli­ss som främjar insomnande­t och en god sömn – hela natten.

Trött polispappa

Nätter av god sömn och dagar fulla av energi är något som 42-åriga Jakob inte varit van vid förut. Jakob fick bekymmer med sömnen för ca 16 år sedan, vid tiden då familjens första barn föddes.

– I början var det ju inte så konstigt, men när vår son började sova hela nätterna hade jag fortfarand­e bekymmer med sömnen. Jag vaknade flera gånger om natten och kunde inte somna om igen. Jag snurrade i sängen i timmar och det uppstod en ond cirkel. På den tiden arbetade jag som polis och oregelbund­na arbets- tider var säkert en delorsak till mina sömnproble­m, berättar Jakob.

En dröm sedan länge

I fjol beslöt sig Jakob för att förverklig­a sin långvariga dröm: han grundade sitt eget konsultför­etag. Det tog mycket energi i anspråk, och efter de långa arbetsdaga­rna var en god nattsömn viktigare än någonsin.

– Sömnen blev en allt större stressfakt­or. En god vän rekommende­rade mig att trappa ner jäktet i mitt liv och trappa upp motionen. Han gav mig också en artikel om de positiva verkningar som kamomill, humle och citronmeli­ss har på sömnkva- litén. Jag gillade att de naturliga örterna är milda, och beslöt mig för att prova kosttillsk­ottet Sedaforte – och har inte ångrat mig!

Normal sömnrytm

– Örterna i Sedaforte har hjälpt mig att somna, och oftast sover jag hela natten igenom. Och vaknar utvilad varje morgon! Det har inte hänt ofta under de senaste 16 åren, berättar Jacob med leende.

– Jag har mer energi än någonsin förut, och det är guld värt, inte bara för mig själv utan också för familjen och företaget. Jag kan definitivt rekommende­ra Sedaforte!

Jag har mer energi än någonsin förut, och det är guld värt, inte bara för mig själv utan också för familjen och företaget.

 ??  ?? ”Örterna i Sedaforte har främjat mitt insomnande och för det mesta sover jag hela natten”, berättar Jakob.
”Örterna i Sedaforte har främjat mitt insomnande och för det mesta sover jag hela natten”, berättar Jakob.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland