Hufvudstadsbladet

Naturligt stöd för dina leder

-

Här kan du läsa om några av de vanligaste svårighete­rna man kan råka ut för med lederna och vad som även kan uppstå naturligt när du kommer upp i åren. Och du kan möta några av de personer som har gynnats av att ta ett dagligt tillskott Movizin med ingefära, Boswellia och nypon. Ämnena fördelas i hela kroppen och du får stöd i just de leder i kroppen som är stela.

KNÄN

Har det blivit lite svårare för dig att gå uppför trappor? Kanske du inte heller kan promenera lika långt som du brukar? Nypon i Movizin understödj­er starka leder.

HÄNDER & FINGRAR

Stela fingrar är ett naturligt åldersteck­en. Ingefära har en effekt mot stelhet. Movizin Complex innehåller extrakt av ingefära svarande till 750 mg ingefära per dagsdos.

AXLAR

Axlarna gör så vi kan röra armarna i stort sett i alla riktningar, men de är därmed också ett av de mest utsatta lederna som slits naturligt med åldern. Ingefära kan motverka stela och obekväma leder.

HÖFTER

Höfterna är där de allra flesta får bekymmer när de kommer upp i åren. Kanske är det för att lederna är med om att bära hela kroppens vikt. Boswellia bidrar till ledernas naturliga rörlighet och smidighet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland