Hufvudstadsbladet

Nöjda användare berättar:

-

– Friluftsli­v har alltid varit mitt stora intresse, men på en tur till de schweizisk­a alperna i 2011 fick jag besvär med mitt knä. Långa vandringar var det av allt att döma helt slut med.

– Men en dag såg jag en annons om Movizin som verkade vara det helt rätta för mig. Efter en tid började växtextrak­ten verka och i 2015 klarade mina leder det ultimata testet under en resa till Österrike. Knäna klarade alla lutningar utan att krångla - det var rätt och slätt befriande.

– Min man kom hem en dag med en burk Movizin... han hade besvär med sina knän när han spelade fotboll.

– Jag gick då och drogs med stelhet i mina händer och handleder, men jag som är den skeptiska av oss tänkte att tablettern­a kunde han få behålla för sig själv. Men när det hade gått en tid såg jag ju hur örterna hade hjälpt honom. Så jag bestämde mig för att prova ändå – och jag blev definitivt inte besviken. Mina händer fungerar perfekt idag.

– För tolv år sedan var jag tvungen att ge upp min livsmedels­butik... Mina axlar orkade inte med de många och tunga lyften. Jag provade därefter olika jobb som jag inte heller kunde klara. När en väninna en dag gav mig ett paket Movizin blev det en vändpunkt.

– Efter en tid började mina leder kännas smidigare, det var helt fantastisk­t hur växterna fungerade. I dag har jag det så bra att jag de senaste tre åren har arbetat heltid på en bensinstat­ion – utan problem.

– Jag har haft ett hektiskt arbetsliv inom tv-produktion och är inte alls van vid att behöva sitta still. Jag har många vänner som trivs med att läsa böcker eller sticka och det är trevligt. Men för mig är livskvalit­et alltså beroende av att jag kan fortsätta att simma, cykla och segla. Jag köpte Movizin på grund av mina stela höfter och det är det bästa impulsköpe­t jag någonsin har gjort. I dag njuter jag av varje segeltur på ett helt nytt sätt. Nu vet jag att jag inte bara kan ta det som en självklarh­et.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland