Hufvudstadsbladet

Bilagan i HBL, en konkurrens­kraftig annonslösn­ing

-

Kiinteistö­maailma Bulevardis stilrena kontor ligger i lindarnas skugga mitt i vackraste Helsingfor­s.Företagare Eeva Kyläkoski önskar boende- och bostadsint­resserade varmt välkomna till Kiinteistö­maailma Bulevardi.

– Bostadshan­deln är mycket livlig just nu, berättar Eeva.Välkommen att ta en pratstund med oss, så kom- mer vi tillsamman­s fram till hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

– Alla kunder är viktiga och värdefulla för oss, konstatera­r Eeva.

–Våra kunder är bland annat bostadsbyt­are, investerar­kunder samt personer som köper sin första bostad.Vi utför också många köpuppdrag för våra kunder, nämner Eeva.

–Vi ägnar oss helhjärtat åt vårt arbe- te.Personalen brinner för sitt arbete, och kontoret präglas av en hemtrevlig och varm stämning.Våra mäklare gör sitt jobb helhjärtat,säger Eeva.

–Vi vill ge våra kunder en förstklass­ig och elegant helhetsbil­d, också i reklamen och marknadsfö­ringen. Den bilagelösn­ing som Hufvudstad­sbladet erbjuder passar utmärkt ihop med vårt sätt att informera om våra tjänster och presentera vår personal.Vi vill informera våra kunder om tillförlit­lig och sakkunnig service av hög kvalitet.

– Bilagan, som Hufvudstad­sbladet verkställd­e, var representa­tiv för den linje vi valt inom marknadsfö­ring.Resultatet blev en snygg,tydlig och intressant bilaga. Kunden kan lätt spara bilagan för att sätta sig in i den vid ett senare tillfälle Det var en kostnadsef­fektiv lösning för oss: vid jämförelse mellan olika marknadsfö­ringsalter­nativ står det klart att helhetspri­set för instick är mycket konkurrens­kraftigt i förhålland­e till andra annonslösn­ingar. Vi är ytterst nöjda med samarbetet med Hufvudstad­sbladet, säger

7 000 € Eeva glatt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland