Hufvudstadsbladet

”Äntligen sover jag gott–varje natt!”

Skilsmässa­n medförde att Pia sov dåligt. Hon vaknade flera gånger om natten och kunde inte somna om igen. Tur nog hade hennes väninna en lösning till problemet. Örterna i Sedaforte har hjälpt henne att somna, och oftast sover hon hela natten igenom.

-

Natt efter natt upprepades samma sak. Ett räknande av lamm i oändlighet och klockans sekundvisa­re som tycktes släpa sig fram. Pia kunde inte få sömn trots alla goda försök. På morgnarna var hon trött och dagarna kändes tunga. Till all lycka rekommende­rade hennes väninna henne att prova örtprodukt­en Sedaforte.

– Jag fick problem med sömnen under skilsmässa­n, berättar Pia. Det är ju inte så ovanligt att livsföränd­ringar tar ut sig på sömnen, så jag tänkte att problemet löser sig med tiden. Så var inte fallet. Livet kom på rätt köl igen, men det blev inte lättare att somna.

– Natt efter natt låg jag i sängen, vände på mig och kände ångesten komma. Jag var alldeles slut, helt utmattad. Ibland lyckades jag somna in under tidiga morgontimm­ar, men vaknade snart upp igen. Jag kunde inte sova mera än en timme i taget.

Försökte med allt

Sömnbriste­n berövade livsglädje­n. Pia talade med sina vänner och fick märka, att hon inte alls var ensam om sina problem.

– Jag prövade allt. Jag drack örtte, försökte meditera och gick ut på långpromen­ader med hunden innan läggdags. Men inget hjälpte, berättar Pia.

Till slut rekommende­rade en väninna Sedaforte-kosttillsk­ottet, som är en helt naturbaser­ad produkt.

– Min väninna berättade att hon börjat sova bättre med hjälp av det, säger Pia.

Äntligen en lösning

Pia köpte en Sedaforte-förpacknin­g och märkte örtprodukt­ens verkan. Efter att hon använt ta- bletterna någon tid började hon sova bättre. Hon somnade utan dröjsmål, sov hela natten igenom och vaknade utvilad.

– För mig har Sedaforte varit en verklig livsräddar­e, säger Pia.

– Nu tar jag en tablett varje kväll, och kan till och med gå på toa på natten och sedan somna om igen utan problem. Förut skulle det ha varit helt otänkbart, glädjer hon.

Natt efter natt låg jag i sängen, vände på mig och kände ångesten komma. Jag var alldeles slut, helt utmattad.

 ??  ?? – För mig har Sedaforte varit en verklig livsräddar­e. Nu tar jag en tablett varje kväll, och kan till och med gå på toa på natten och sedan somna om igen utan problem, säger Pia.
– För mig har Sedaforte varit en verklig livsräddar­e. Nu tar jag en tablett varje kväll, och kan till och med gå på toa på natten och sedan somna om igen utan problem, säger Pia.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland