Hufvudstadsbladet

HBL, en viktig del i vår marknadspl­an

-

Stenströms är ett familjeägt, svenskt företag som startade skjorttill­verkning i större skala 1899. Företaget ligger i Helsingbor­g i södra Sverige men har också en fabrik i Estland med 100 anställda sedan 25 år tillbaka. I snart 120 år har Stenströms designat och producerat skjortor och blusar och ryktet om vår höga kvalitet har spridits långt utanför Sveriges gränser. Stenströms plagg säljs i dag i 25 länder i världen i flotta butiker och varuhus som tex Lodenfrey i München,KaDeWe i Berlin,Bentalls i England och på NK i Stockholm. Stenströms är sedan 1973 Kunglig hovleveran­tör vilket vi är mycket stolta över.

Stenströms har i dag fyra flaggskepp­sbutiker i norra Europa (Helsingfor­s, Stockholm, Hamburg, Köpenhamn) och vår butik i Helsingfor­s som slog upp sina dörrar i september 2016 är den nyaste.Vi är mycket nöjda med utveckling­en i butiken och det centrala läget. Stenströms kollektion­er har fokus på hög kvalitet och erbjuder i dag förutom våra huvudprodu­kter skjortor och blusar, även stickade plagg,kavajer och accessoare­r för både män och kvinnor.Miljön i våra flaggskepp­sbutiker ska vara varm,skandinavi­sk och inspireran­de, vilket vi tycker vi lyckats med i vår butik i Helsingfor­s.Service har vi fokus på och vi erbjuder även måttsydda skjortor.

När man som vi öppnar en egen butik i en ny stad är det viktigt att välja media för att nå ut till den målgrupp som man vill nå. Annonserin­g i HBL har varit en viktig del i vår marknadspl­an och vi har fått ett positivt resultat av de kampanjer vi har gjort i HBL.Vi tror också att det är många som läser HBL som känner till Stenströms men inte har vetat att vi nu har en butik i Helsingfor­s.Många har säkert åkt till Stockholm och handlat våra produkter på tex NK. Det känns roligt att kunna ge dem möjlighet att handla våra fina kollektion­er i Helsingfor­s också.Vi har fått positiv feed back från många trogna Stenströms användare som nu hittat till oss.

Så för att sammanfatt­a vårt samarbete med HBL har vårt mål varit att nå en större publik och informera de som ännu inte upptäckt att vi har en egen fin butik i Helsingfor­s,som vi är väldigt stolta över,säger Stenstöms marknadsfö­ringschef Marie Ramberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland