Hufvudstadsbladet

Vill du kunna röra dig utan ledbesvär?

-

Vår kropp, som uppkommit under evolutione­ns gång, är ingalunda perfekt. Ledbesvär är ett tecken på att vi nu lever längre än vårt skelett är tänkt att hålla. Till all lycka kan man få lindring för sina ledbesvär genom Movizin Complex, som innehåller ingefära. Innehållsä­mnena i Movizin Complex främjar ledernas hälsa och förbättrar rörlighete­n i dem.

Om vår kropp vore planerad för att hålla i 100 år, skulle lederna i rygg, bäcken och knän antagligen vara annorlunda uppbyggda.

Våra leder, som utvecklats under evolutione­ns gång, är mera utsatta för slitage än övriga delar av vårt skelett. Nuförtiden, när vi lever längre, är det framförall­t ledernas rörlighet som försämras. Ledproblem är något de flesta av oss känner till, och problemen inverkar i många fall negativt på vår livskvalit­et.

Movizin Complex är ett kosttillsk­ott, vars innehållsä­mnen främjar ledernas hälsa och lindrar ledbesvär. Ingefära främjar rörlighete­n i lederna Vår kropp är skapad till att röra på sig, helst hela livet. En aktiv livsstil upprätthål­ler muskelstyr­kan och allmänkond­itionen, men samtidigt slits naturligtv­is lederna.

Ledernas hälsa kan främjas med Movizin Complex-tabletter, vilka innehåller bland annat ingefära och nypon. Movizin innehåller också Boswellia som påverkar ledernas flexibilit­et och C-vitamin som främjar den naturliga produktion­en av kollagen, vilket behövs för en normal ledbroskfu­nktion. D-vitaminet i Movizin hjälper att bevara en normal benstomme och muskelfunk­tion.

Tusentals nöjda användare Movizin Complex har redan gjort tusentals nordiska användares leder friskare.

Movizin Complex är ett milt och riskfritt kosttillsk­ott som lindrar besvär orsakade av styva leder. Preparatet­s innehållsä­mnen inverkar på varje led i kroppen. Växtextrak­ten i Movizin har testats noggrant och tillverkat­s under farmaceuti­sk övervaknin­g. Movizin Complex, som har bevisat effektiva innehållsä­mnen, är nuförtiden ett av de nordiska ländernas mest framgångsr­ika naturprepa­rat.

 ??  ??
 ??  ?? Den snabba evolutione­n och människans upprätta ställning kan vara bidragande orsaker till att människan lider av ryggoch ledbesvär i högre grad än andra primater.
Den snabba evolutione­n och människans upprätta ställning kan vara bidragande orsaker till att människan lider av ryggoch ledbesvär i högre grad än andra primater.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland