Hufvudstadsbladet

HBL efterlyser trendigast­e pepparkaks­huset

- HBL

Visst noterade du att HBL efter några års paus ordnar en tävling för glada pepparkaks­bagare i år? Tävlingsti­den pågår till den 7 december klockan 20.

Det gäller alltså att designa, baka och dekorera ett fantasiful­lt, snyggt, originellt eller på något annat sätt häftigt pepparkaks­hus och skicka in tre bilder av det till HBL:s dagbok. Av e-posten bör framgå vem som har varit med och skapat, vad konstverke­t heter och gärna några meningar om hur det har kommit till.

Tävlingen är öppen för alla, man kan delta ensam eller i grupp, tillsamman­s med kompisar, kolleger eller som en familj.

Alla tävlingsbi­drag ska skickas in elektronis­kt, via e-post till dagbok@hbl.fi. Till mejlet bifogas tre foton på pepparkaks­huset, tagna ur olika vinklar. Bilderna kan tas med mobiltelef­on, men de bör ha tillräckli­gt hög resolution, gärna cirka 1 megabyte.

Vinnaren utses i mitten av december av en jury, men vi låter också läsarna rösta fram sin favorit. Priset är teaterbilj­etter till Hans och Greta på Svenska Teatern.

När HBL för fem år sedan ordnade en motsvarand­e tävling var intresset väldigt stort, vi fick in över hundra bidrag. Vi väntar med spänning på om antalet bagare har ökat!

 ?? FOTO: MOSTPHOTOS ?? Vad föreställe­r årets sötaste pepparkaks­hus?
FOTO: MOSTPHOTOS Vad föreställe­r årets sötaste pepparkaks­hus?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland