Hufvudstadsbladet

Äntligen slut med ledbesvär

Får några är sedan fick Kirsten obehag i sina leder. Hon tog saken i egna händer och började leta efter en lösning för sina ledbesvär. I dag använder hon Movizin Complex med växtextrak­t som kan understödj­a en normal ledfunktio­n.

-

Kirsten Sörensen har arbetat som sjuksköter­ska sedan 1969.

– Då fanns det inte så många regler kring vad vi fick göra och inte göra, berättar den 71-åriga kvinnan.

– Jag har gjort många tunga lyft som idag görs med olika hjälpmedel som t.ex. en lyftanordn­ing, berättar Kirsten.

Obehaget i lederna

Det som sker ganska naturligt för många av oss när vi kommer upp i åldern, sked- de också för den hårtarbeta­nde sjuksköter­skan. Kirstens leder började krångla.

– Det startade gradvis för ungefär 8 år sedan - det kändes riktigt obehagligt i mina leder.

- Jag kände det speciellt i höfterna och bäckenet. När jag äntligen sökte hjälp fick jag veta att det var naturligt och åldersbeti­ngad att ha stela leder och jag skickades hem med oförrättat ärende, säger hon.

Men den energiska sjuksköter­skan som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra vägrade acceptera att det inte fanns någon hjälp att få när det kom till henne själv. Från sitt jobb var Kirsten van vid att vara lösningsor­ienterad och hon började leta efter en lösning för sina ledbesvär.

Vändpunkte­n

Kirsten hade flera gångar sett en annons som handlade om Movizin Complex och den stöd till lederna som växterna i produkten kan ge. Därför valde hon till slut att prova de populära naturtable­tterna. Det blev en vändpunkt för Kirsten.

– Det var exakt vad jag behövde, berättar hon.

– Innan Movizin hade jag så mycket svårighete­r med höfterna att det blev jobbigt att hitta ett bra sätt att ligga i sängen. Jag sov oroligt och dåligt. Nu har jag inte alls svårt med det längre.

”De är bara toppen”

Efter ett år med Movizin valde Kirsten att ta en paus. Kanske som ett tecken på att hon är lite ”yrkesskada­d” ville hon bara testa om höfterna hade blivit bra igen eller om det var växterna som gjorde skillnaden.

– Man är väl inte sjuksköter­ska utan anledning, skrattar hon.

– Men inom kort tid startade jag med Movizin-tablettern­a igen; de är bara toppen helt enkelt. Och de är samtidigt milda och skonsamma. Nu kommer jag att fortsätta att ta dem - det känns tryggast för mig.

Kirsten tvekar inte att dela med sig av sina goda erfarenhet­er av växterna i Movizin Complex:

- Till alla med ledsvårigh­eter kan jag bara säga: Prova! Sätt igång! Växterna har hjälpt mig SÅ mycket.

 ??  ?? Kirsten Sörensen har arbetat som sjuksköter­ska sedan 1969 och hon har varit med om en tid där man skötte om patienter utan samtidigt att sköta särskilt mycket om sig själv. Nu äter hon Movizin Complex som är bra för lederna.
Kirsten Sörensen har arbetat som sjuksköter­ska sedan 1969 och hon har varit med om en tid där man skötte om patienter utan samtidigt att sköta särskilt mycket om sig själv. Nu äter hon Movizin Complex som är bra för lederna.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland