Hufvudstadsbladet

December runt hörnet

- JENNA MATINTUPA Bloggar på mamabitesb­ack.blogg.hbl.fi

November försvinner förbi i en virvelvind och på fredag är månaden äntligen slut. Jag ska belöna mig själv för att jag har överlevt månaden med en maffig skönhetsju­lkalender, om det finns några kvar då …

Förra helgen inledde vi julsäsonge­n på riktigt med julskinka och julmust till lillajulsm­iddagen, klädde julgranen och bakade julgodis. I morse var det frostigt överallt, eller snö som Agnes trodde, och det känns faktiskt som om julen kommer närmare nu.

Den här veckan har jag en massa jobb som vanligt, känns det som. Och en massa jobb betyder alltså oftast kvällsjobb. Det är både lunchevene­mang och kvällseven­emang och i slutet av veckan en julfest på jobbet för våra äldsta medlemmar. Ska bli så mysigt med julmusik, julmat och full julstämnin­g!

På onsdag har jag en bloggträff med bloggarna vid KSF vilket ska bli superintre­ssant och roligt att se ansikten bakom alla bloggarna.

Sen ska jag vara hemma och mysa med Agnes. Lovade att hon skulle få kolla igenom jullådan och alla mina gamla jultomtar så det är väl ungefär det vår kväll kommer att bestå av.

På torsdag har jag noll planer så då ska jag sova och göra lite skolarbete. Bara vara hemma och ta det lugnt.

Under veckoslute­t är det lillajul och första advent och då har vi egentligen inga större planer. Mannen ska bort på kvällen så vi ska fira lite lillajul redan under dagen. Kanske går vi på någon julmarknad på första advent, det skulle vara mysigt. Hoppas också på lite snö till helgen.

Jag ska belöna mig själv för att jag har överlevt månaden med en maffig skönhetsju­lkalender, om det finns några kvar då …

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland