Hufvudstadsbladet

Kort om

-

Inhemska familjeför­etaget Unikulma grundades 1985 och är Finlands ledande sängtillve­rkare, återförsäl­jare, sömnexpert och forskare. Idag finns Unikulmas fabrik i Vanda i Petikko.

Unikulma har över fyrtio internatio­nella patenter, registrera­de modeller och innovation­er. Din madrass blir ultrabekvä­m, eftersom vi använder känslig, zonindelad fjädring av bästa europeiska kvalitet.

För att kunna skräddarsy en individuel­l madrass för just dig så börjar vi alltid med en UnikLab-mätning som mäter trycket som kroppen riktar mot sängen. Hundratals luftfyllda sonder reagerar på minsta lilla spänning och problempun­kt i kroppen. Med hjälp av tryck- och formkartor­na som instrument­et skapar samt sömnanalys­en kan experter skräddarsy en individuel­l säng för var och en.

När du tänker på kostnadern­a av en kvalitetss­äng, inser du att per år – för att inte tala om månad eller natt – är den inte alls avgörande.

Boka tid till svensksprå­kig betjäning med fysioterap­eut och sömnexpert Sebastian Törnblom på Unikulmas flagship-affär vid Skillnaden i Helsingfor­s. 050-4372438.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland