Hufvudstadsbladet

Bönderna åker på resa

-

■ Det blev ett känslosamt avsnitt förra veckan när de fyra deltagarna gjorde sina slutval. Susanna Karlsson hade länge kastats mellan sina känslor för Jim Wahlström och Hannes Haraldsson.

– Jag har faktiskt inte varit med om det här tidigare, att båda har lyckats fånga ditt hjärta på det här viset, sade programled­aren Linda Lindorff i programmet.

Men när valet var gjort kände Susanna Karlsson ändå att hon hade hittat rätt.

– Den här kärleken som har börjat växa inom mig för Hannes känns så himla härlig och stabil och ganska självklar faktiskt, sade hon.

Mjölkbonde­n Simon Ohlsson gjorde sitt val tidigt – Amanda Olsson Rhodin dumpades under slutdejten eftersom han redan fått väldigt starka känslor för Frida Eriksson.

– Jag tror att bonden har hittat sin fru, sade han i programmet och förklarade sedan sina känslor:

– Det känns som att vi är menade för varandra.

För hönsbonden Erik Nilsson blev det Alicia Holmgren. Han hade tidigare fått kritik från sina dejter för att ha visat för lite känslor, men i programmet berättade han att han nu tänkte släppa kontrollen helt.

– Det har varit som en torktumlar­e, 50 procent roligt, 25 procent skitjobbig­t och 25 procent total förvirring, sade han.

Per Solberg hade fångat båda sina dejters kärlek och tyckte att det var svårt att lägga fram sitt beslut – men det var Sofie Öhman som fångat hans hjärta.

– Jag har aldrig känt så här för någon, verkligen. Det bultar och bränner, sade Per i programmet, och därefter svarade Sofie Öhman att hon kände likadant.

I veckans avsnitt åker bönderna på resor med sina dejter – men allting verkar inte gå som planerat för Simon Ohlsson.

En förhandsvi­sning visar hur mjölkbonde­n sitter helt ensam på ett hotellrum och ser bekymrad ut, i ett annat klipp ringer han till någon – men samtalet går direkt till telefonsva­raren. TV4 21.00

HBL-TT/SOFIA SUNDSTRöM

 ?? FOTO: TV4 ?? Susanna Karlsson grät sig igenom hela processen när hon skulle göra sitt val.
FOTO: TV4 Susanna Karlsson grät sig igenom hela processen när hon skulle göra sitt val.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland