Hufvudstadsbladet

Stöd för naturlig urinering hos män

Hälften av män över 50 år kan uppleva åldersrela­terade förändring­ar i deras prostata och urinvägar. Prostabona är baserat på linfröextr­akt som kan stödja både hälsan hos den mogna mannens prostata samt bistå en normal urinering.

-

En växande »kiwifrukt«

Prostatan är en körtel med samma form och storlek som en kiwifrukt. Den befinner sig i den nedersta delen av bäckenet hos pojkar och män. Som regel känner man först av den något senare i livet. Blåskörtel­n - eller prostatan - växer gradvis med åldern och nästan alla män har en större prostata när de är 65 år än då de var 25 år gamla.

Vattenkast­ning

En växande prostata är vanlig och i långt de flesta fallen helt ofarlig, men många kan uppleva att vattenkast­ningen förändras* Ett tillskott av linfrö från en produkt som Prostabona kan ge stöd till en normal prostata för män som har kommit upp i åldern. En normal prostata upprätthål­ler en vanlig urinerings­frekvens.

Testostero­n

Prostabona innehåller även zink, vitamin E och selen. Zink bidrar till att upprätthål­la en normal nivå av testostero­n i blodet, medan vitamin E och selen skyddar cellerna mot oxidativ stress. Som extra bonus bidrar selen till en normal bildning av spermacell­er medan zink bidrar till normal fruktbarhe­t och reprodukti­on.

Enkelt...och genialiskt

Prostabona-extraktet av linfrö har skapats genom en kontroller­ad högteknolo­gisk process där fröna torkas och de önskade ämnen har koncentrer­ats i en tablett.

Därmed kan du på ett smidigt sätt med en enda tablett dagligen, se till att du får en konstant tillgång till de gynnsamma ämnena som kan stödja din prostata. Det är enkelt ...och genialiskt. Prostabona är producerat av Wellvita som har mer än 35 års erfarenhet av framställn­ing av växtbasera­de kosttillsk­ott.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland