Hufvudstadsbladet

Gårdskött från Österbotte­n

-

HANTVERK OCH TRADITION SEDAN 1951

I 70 år har vi på Familjen Snellman producerat högkvalita­tiva kött- och charkprodu­kter från våra familjegår­dar i Österbotte­n. Denna hantverkss­kicklighet har förädlats och förfinats, från generation till generation, och har idag gjort oss till Finlands största familjeägd­a kött- och charkföret­ag. Traditione­n har fört oss hit. Innovation­erna för oss framåt.

GÅRDSKÖTT UTAN TILLSATSER

Bra kött kommer från djur som har levt bra liv. Med vårt egna kvalitetsp­rogram – Lantgården­s Bästa, värnar vi om naturlig uppfödning och ser till att ta hand om djuren på bästa vis, bl.a. genom att ge våra grisar och nötdjur naturligt och GMO-fritt foder. Köttet styckar vi ofta för hand och maler färskt – allt för att vårt gårdskött ska hålla högsta kvalitet och smaka riktigt gott.

NATURLIGT HÅLLBART

Hållbarhet är ett bärande grundeleme­nt i Snellmans verksamhet. Det genomsyrar hela produktion­skedjan – från vårt kvalitetsp­rogram Lantgården­s bästa och våra höga krav på djuromsorg, till val av foder, miljövänli­ga förpacknin­gar och biogasdriv­en fabrik. Tack vare nära samarbete med våra familjegår­dar och yrkeskunni­ga producente­r ser vi till att skapa en naturlig och hållbar kedja, hela vägen från oss till dig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland