Hufvudstadsbladet

Rangnick en vinnare direkt med ManU

- OLA PALMSTRÖM/TT

Det såg länge ut att bli mållöst i Ralf Rangnicks första match som huvudträna­re för Manchester United. Men med kvarten kvar kom det förlösande segermålet hemma mot Crystal Palace (1–0).

Manchester United dominerade spelmässig­t men hade stora bekymmer med att få bollen i nät. Ett kryss hemma mot Crystal Palace var säkerligen inte vad tysken Ralf Rangnick önskade sig i sin första match.

Och i den 77:e minuten såg Fred till så inte blev fallet. Den brasilians­ke mittfältar­en stod för en läcker prestation när han från distans placerade in 1–0 bakom målvakten Guaita. Bortalaget mäktade inte med att resa sig efter baklängesm­ålet och Rangnick kunde glädjas åt tre poäng i debuten.

Brentford gick mot seger borta mot Leeds – men släppte in ett tungt mål i den 95:e minuten. Patrick Bamford såg till att lagen fick dela på poängen när han kvitterade till 2–2 i slutskedet.

Samtidigt tog Tottenham en väntad seger hemma mot tabelljumb­on Norwich med 3–0. Teemu Pukki (bilden) tog ett gult kort för Norwich.

Antonio Contes Tottenham ser ut att ha fått upp farten i Premier League och har nu vunnit tre raka ligamatche­r.