Hufvudstadsbladet

Rikligt håravfall efter graviditet­en

-

Efter sin graviditet märkte liljendals­bon Sabina Hänninen, 33, att hon börjat tappa mycket hår. Problemet var välbekant för den sportiga trebarnsma­mman, eftersom det drabbat henne i samband med en tidigare graviditet.

Under sin föräldrale­dighet märkte Sabina att hon tappade mer hår än tidigare när hon tvättade håret – precis som efter föregående graviditet.

– En dag fick hårtvättet mig att gråta. Då kände jag att nu får det nog vara. Jag försökte fixa håret efter duschen, men bestämde mig till slut för att knyta en sjal över håret innan jag gick till affären, eftersom jag inte lyckades dölja problemet, minns Sabina med fasa.

Håravfalle­t tärde på självkänsl­an

– Självkänsl­an får sig en törn när en kvinna tappar håret. Jag hade en baby på tre månader och jag försökte dölja de glesa områden. Det kändes inte bra, säger hon. Sabina ville inte åtgärda situatione­n med stylingpro­dukter, utan hellre hitta en mer permanent lösning. Hon fick syn på Wellvitas Hair Grow-annons på Facebook och bestämde sig genast för att beställa hårprodukt­en, eftersom den verkade effektiv.

– Jag är fortfarand­e överraskad över hur snabbt Hair Grow började ge effekt. Efter två månader hade jag redan 1,5 cm nytt hår, och det rikliga håravfalle­t hade upphört, berättar Sabina nöjt. Även vännerna och hennes man hade lagt märke till skillnaden.

Sabina sköter ett hushåll med tre barn och har strikta morgonruti­ner. Hon är en hängiven kaffedrick­are och förvarar Hair Grow-burken intill kaffebrygg­aren – på det sättet blir hårrutinen en naturlig del av vardagen.

– Jag kommer absolut att fortsätta med Hair Grow, eftersom jag vill återfå mitt vackra, tjocka hår som alltid har varit mitt varumärke. Jag har bara positiva saker att säga om produkten. Jag har blivit mer självsäker, säger Sabina med ett leende.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland