Hufvudstadsbladet

”Jag levde på minneslapp­ar”

-

Som en aktiv kvinna tar Berit 5- 6 långa jogginture­r. Hon älskar att resa, men hade plötsligt svårt att själv hålla sig kvar i vagnen när hennes mamma blev sjuk. Kylskåpsdö­rren var full av minneslapp­ar och hon var utmattad. Situatione­n fick en överraskan­de vändning när Berit upptäckte Tempozil.

De flesta av oss glömmer saker, vare sig det handlar om lösenord, nycklar eller tandläkart­ider. Att glömma är helt normalt, men då och då kan situatione­n gå överstyr när vi ställs inför en tuff period i livet. Det fick Berit erfara när hennes mamma blev sjuk.

- Det fanns så mycket att komma ihåg, allt från nya lösenord till appar och inloggning­suppgifter för digital post. Listan kändes oändlig och jag tappade snabbt greppet. Så jag började skriva en massa minneslapp­ar för min egen skull, börjar Berit.

Återhämtni­ng av krafter

Berit behövde hjälp och kontaktade Wellvita, vars kund hon varit i många år. - Det var ett lugnande samtal och jag blev rekommende­rad Tempozil. Tempozil innehåller ginkgo biloba som är bra för minnet och vitamin B6 som är uppiggande. Tempozil lät precis som den rätta produkten för mig, så jag beställde en förpacknin­g direkt, berättar hon och har inte ångrat sitt beslut.

Så här i efterhand har det varit svårt för henne att föreställa sig hur hon hade överlevt den hektiska tiden i livet utan de ingrediens­er som Tempozil innehåller.

- Jag är övertygad om att Tempozil har gjort mig mer klartänkt och minskat min trötthet. Det är därför jag vill prata öppet om detta. Jag hoppas att min erfarenhet kan hjälpa andra i samma situation, ler Berit.

 ?? ?? Berit: Jag är övertygad om att ingrediens­erna i Tempozil har gjort mig mer klartänkt och minskat min trötthet.
Berit: Jag är övertygad om att ingrediens­erna i Tempozil har gjort mig mer klartänkt och minskat min trötthet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland