Hufvudstadsbladet

”Du har fått fylligt hår igen!”

En god väninna till Eva Stenström rekommende­rade henne den nyutveckal­de naturtable­tten Hair Grow som ger håret näringsämn­en inifrån.

-

62-åriga Eva Stenström är glad och pigg när man träffar henne i det mysiga atriumhuse­t i Tyresö utanför Stockholm. Går man tillbaka i tiden var hon inte lika pigg p.g.a. håret som inte var lika fylligt som det är nu. - Jag har alltid haft ett tjockt och snyggt hår när jag var yngre, men efter övergångså­ldern började jag förlora en massa hår. Det blev väldigt mycket tunnare. Blev ju ganska förskräckt då jag en dag upptäckte en skallig fläck i bakhuvudet. Det är inte precis kvinnligt eller något som kvinnor brukar få, så jag blev ju rädd, berättar Eva. Handlingsk­raftig väninna Det första Eva gjorde var att prata med en god väninna. Väninnan rekommende­rade produkten Hair Grow från hälsokostf­öretaget Wellvita, där hon själv var en nöjd kund. - Min väninna var säker på saken. Hon tog en bild på mitt hår, så att jag skulle ha något att jämföra med senare. ’Det här kommer att fixa sig’ sa hon övertygand­e till mig. Eva Stenström gav Hair Grow en chans och beställde tablettern­a. Det har hon inte ångrat en sekund. - Hårets förstärkni­ng under tillväxten har gjort det fylligt. Det tog 3-4 månader, men det var jag beredd på, Det tar ju tid för nytt hår att växa ut, så jag hade tålamod och lyckligtvi­s känner jag en stor skillnad nu. Håret sitter bättre och en av mina vuxna döttrar har lagt märke till att även mina ögonfransa­r har blivit fylligare. Det är ren bonus, ler Eva. - Jag har inte tid att bekymra mig om håret längre, att det blir tunt och stripigt, så det är tur jag har Hair Grow tabletter, avslutar hon med ett stort leende.

 ?? ?? Evas hår innan hon började med Hair Grow. Det var verkligen inte roligt, minns hon. Nu känner hon sig lättad över att se en fräsch bild på sitt hår.
Evas hår innan hon började med Hair Grow. Det var verkligen inte roligt, minns hon. Nu känner hon sig lättad över att se en fräsch bild på sitt hår.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland