Hufvudstadsbladet

”Så ck jag na och lätta ben”

-

Jette har alltid älskat att dansa men hennes trötta ben gjorde det en längre tid svårt att komma ut på dansgolvet. Det var först när hon provade ingrediens­erna i Venolet som dansen blev som en lek igen.

62-åriga Jette Nielsen har alltid hållit sig sysselsatt. I 14 år linedansad­e hon till festlig countrymus­ik och älskar också att leka med barnbarnen. Men tröttheten i benen smög sig på och det blev svårare att hänga med. - Jag vill så gärna röra på mig och hålla kroppen i gång, men det ser ut att vara en utmaning för mig, helt enkelt. Mina ben kändes som energifatt­iga betongbloc­k och huden var inte heller så vacker, förklarar hon. Jette provade många saker genom åren, men ingenting hjälpte. Hon var nära att ge upp men hittade en annons på näringstil­lskottet Venolet. Hon kände sig själv när hon läste annonsen. De trötta benen, de synliga ådrorna på huden - det var som att titta på sig själv i en spegel, och för första gången på länge kände hon sig hoppfull. När hon insåg att orsaken till hennes bekymmer förmodlige­n hade med venerna att göra, tog hon ett snabbt beslut: Hon beställde ett paket genast.

Tillbaka på dansgolvet

- Jag tror att det tog tre månader innan jag kände effekten. Mina ben blev lättare, långsamt... tröttnaden försvann och huden började också se finare ut, ler Jette, som idag har använt Venolet i 3 år. De koncentrer­ade ingrediens­erna i Venolet hade gjort en märkbar skillnad. Det var inte bara önsketänka­nde. Hon blev helt säker på saken när hennes dotter kom på besök, som också märke den positiva förändring­en i Jettes ben. Idag är Jette i full fart med sina ben igen. - Jag är på dansgolvet två gånger i veckan och jag gör också långa promenader. Upp till 6-7 km faktiskt. Även om jag fortfarand­e har trötta ben alltid nu och då, är det inte alls som förut. Det är verkligen skönt nu!

 ?? ?? JETTE - Jag tror att det tog tre månader innan jag kände effekt. Mina ben blev långsamt lättare... tröttheten försvann och huden började också se finare ut.
JETTE - Jag tror att det tog tre månader innan jag kände effekt. Mina ben blev långsamt lättare... tröttheten försvann och huden började också se finare ut.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland