Joogaa kaikille

Sivulankku B

ASENTO

-

Perinteine­n lankku saa kivan piristysru­iskeen, kun vahvistat syviä vatsalihak­sia (erityisest­i vinoja vatsalihak­sia) ja olkapäitä, jalkoja ja pakaroita. Tämä liike karkottaa monet, joilla on kiretä reisi- ja lantioliha­kset.

LIIKESARJA­N RAKENNE 1. vaihe

Aloitan punnerrusa­sennosta. Käytä koko ajan syviä lihaksia, siirrä paino vasemman käsivarren ja jalan päälle. Kierrä vartaloasi, nosta oikea jalka vasemman päälle ja nosta oikea käsivarsi kohti kattoa. Katso oikeaa kättäsi ja pysy tässä asennossa. Käänny hitaasti takaisin punnerrusa­sentoon. Tee sama liike toiseen suuntaan.

2. vaihe

Aloita vaiheesta 1 ja taivuta oikea polvi koukkuun ja nosta jalka vasemman reiden päälle (voit tukea jalkaa oikealla kädellä) varpaat kohti vasemman jalan jalkaterää. Nosta oikea käsivarsi ylös samalla kun työnnät vasemman jalan sisäreittä oikean jalan jalkapohja­a vasten niin, että lantio nousee ylöspäin. Pysy asennossa hetki, palaa alkuasento­on ja tee sama liike toiseen suuntaan.

3. vaihe

Aloita vaiheesta 2, ojenna oikea käsivarsi kohti oikeaa jalkaasi (pidä käsivarsi jalan sisäpuolel­la) ja ota kiinni isovarpaas­ta. Ojenna oikea jalka varovasti kohti kattoa, ojenna jalka niin suoraksi kuin pystyt ilman, että se tuntuu epämukaval­ta. Pysy asennossa hetki, palaa alkuasento­on ja tee sama liike toiseen suuntaan.

VALMIS LIIKE

Aloita vaiheesta 3, vedä lapaluut taakse alas, ja ojenna oikea kantapää kohti kattoa. Suorista jalkaa mahdollisi­mman paljon. Paina vasemman jalan ulkoreunaa ja kämmentä lattiaan ja pidä syvät vatsalihak­set tiukkoina. Pysy tässä asennossa, palaa alkuasento­on ja tee sama toisin päin.

 ??  ?? 3
3
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 2
2

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland