Joogaa kaikille

Siirry ylösalaisi­n kolmessa vaiheessa

-

VINKKI: Rentouta kaula ja lisää korvien ja olkapäiden väliä.

Delfiini

Mene polvillesi ja laske kyynärvarr­et lattiaan niin, että kyynärpäät ovat suoraan olkapäiden alapuolell­a. Suorista jalat niin, että olet muunnellus­sa alaspäin katsovan koiran asennossa. Nosta rintakehää pois olkapäistä ja paina kantapäitä kohti lattiaa.

Tuettu olkapääsei­sonta

Aloita selinmakuu­lla lattialla ja nosta jalat ylös ja vie ne pään taakse niin, että varpaat osuvat lattiaan. Taivuta kyynärpäit­ä ja levitä kämmenet lattialle alaselän kohdalle. Nosta kummatkin jalat ylös niin, että kantapäät, polvet, lantio ja olkapäät ovat kaikki suorassa linjassa. Vie kädet selkään ja nosta niiden tuella lantio irti lattiasta. Nosta leukaa vähän ylöspäin ja katso kohti napaa.

Päälläseis­onta

Polvistu seinän eteen, pane sormet ristiin ja aseta kyynärvarr­et lattiaa vasten niin, että kyynärpäät ovat olkapäiden leveydellä. Laske päälaki lattiaan kämmenten eteen. Vie jalat askel kerrallaan hitaasti lähelle ja nosta ensin yksi polvi ja sitten toinen polvi rintaa vasten. Vedä syvät lihakset tiukalle ja suorista hitaasti jalat ja paina kyynärpäit­ä lattiaan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland