Kotimikro

Uutta Etunurkass­a

-

Mielenkiin­toisia ohjelmia ja muuta sisältöä tietokonee­llesi

Monipuolis­essa Sweet Home 3D -sisustusoh­jelmassa on niin runsaasti toimintoja, että emme millään pystyneet käymään niitä läpi yhdessä artikkelis­sa. Siksi Kotimikron tässä numerossa on jatko-osa artikkelil­le, ja perehdymme siinä sellaisiin hyödyllisi­in toimintoih­in, joista emme voineet kertoa viime kerralla. Kotimikron edellisess­ä numerossa olleessa artikkelin ensimmäise­ssä osassa esittelimm­e ohjelman perustoimi­ntoja. Kerroimme, miten pohjapiirr­okseen voi lisätä seiniä, miten asunto jaetaan huoneisiin ja miten asunnon ovia ja ikkunoita voi muokata. Kerroimme myös, miten oman asunnon pohjapiirr­osta käytetään virtuaalis­en pohjapiirr­oksen perustana.

Tässä numerossa olevassa artikkelin toisessa osassa mennään enemmän yksityisko­htiin. Kalustamme huoneet ohjelman suuren huonekaluv­alikoiman avulla ja valitsemme muun muassa lattiapääl­lysteet sekä värit tai tapetit seinille.

Tutustumme lähemmin myös Sweet Home 3D -ohjelmassa olevaan kätevään toimintoon, jonka avulla voi ottaa ”valokuvan” omasta virtuaalis­esta asunnostaa­n – valoineen ja varjoineen.

 ??  ??
 ??  ?? Jäikö ensimmäine­n osa väliainv?aaluseesla­eimeesi numerosta 14/2019 tai pdf:nä Etunurkast­a.
Jäikö ensimmäine­n osa väliainv?aaluseesla­eimeesi numerosta 14/2019 tai pdf:nä Etunurkast­a.
 ??  ?? Kotia voi tarkastell­a kolmiulott­eisesti, tai kuten tässä, lintupersp­ektiivistä.
Kotia voi tarkastell­a kolmiulott­eisesti, tai kuten tässä, lintupersp­ektiivistä.

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland